Oana Lis a ajuns la fundul sacului! Ce este nevoită să facă pentru a câștiga bani pentru tratamentele lui Viorel Lis: „Înnebunește când vede”

Oana Lis a ajuns într-o situație disperată! Tratamentele lui Viorel Lis sunt extrem de costisitoare, iar soția lui este nevoită să apeleze la gesturi extreme pentru a face față din punct de vedere financiar.

03 apr. 2024, 09:41
Oana Lis a ajuns la fundul sacului! Ce este nevoită să facă pentru a câștiga bani pentru tratamentele lui Viorel Lis: „Înnebunește când vede”
Oana Lis a ajuns la fundul sacului! Ce este nevoită să facă pentru a câștiga bani pentru tratamentele lui Viorel Lis: „Înnebunește când vede”

Oana Lis a ajuns în punctul în care este nevoită să vândă lucuri din casă pentru a avea suficienți bani pentru tratamentele costisitoare ale lui Viorel Lis. Din punct de vedere financiar, cei doi au cam ajuns la fundul sacului. Este bine știut deja faptul că medicamentele s-au scumpit extrem de mult, iar majoritatea românilor care se confruntă cu probleme medicale au simțit în mod direct impactul acestor scumpiri.

Citește și: Romanița Iovan rupe tăcerea despre probleme de sănătate ale lui Irinel Columbeanu: „A fost paralizat pe jumătate! A trebuit să învețe să meargă după AVC!”

Starea de sănătate a lui Viorel Lis este extrem de precară, iar tratamentele sunt foarte scumpe. A fost internat de mai multe ori, încă de la începutul anului, iar Oana Lis încearcă să facă față problemelor ce apar zilnic. Tocmai din acest motiv, lucrurile sunt la limită din punct de vedere financiar. Oana Lis a făcut eforturi uriașe pentru a face față și pentru a strânge suficienți bani pentru a acoperi toate cheltuielile.

Vedeta a decis să vândă diferite lucruri din locuință care nu-i mai sunt de folos, precum obiectele de decor sau carțile deja citite. Oana Lis mărturisește că nu este atașată de nimic din casa ei, preferând un stil minimalist în astfel de momente dificile. Pe de altă parte, fostul edil al Capitalei nu este de acord cu decizia luată de soția sa.

„Viorel înnebunește când vede că vând din lucruri. Site-urile sunt pline de oameni care își vând lucrurile. Când am fost în spital am văzut că nu ai nevoie de multe lucruri, noi avem multe cărți, icoane. Am zis să mai dau din ele. Acum sunt de sezon, o icoană, un cocoș, e așa suflat (nr. cu aur). Am acasă multe lucruri pentru că și din hainele mele… eu nu sunt atașată de lucruri, doar de persoane, Viorel este. Eu am văzut când a murit mătușa mea a fost o bătaie pe lucrurile ei, ea le-a strâns o viață și că nu iei nimic cu tine, ai nevoie de strictul necesar. Am o grămadă de cărți pe care le-am citit și vreau altele noi. Nu este nicio rușine să vinzi”, a spus Oana Lis la Xtra Night Show.

Oana Lis a menționat că fostul edil al Capitalei se deplasează tot mai greu, iar un cărucior i-ar fi extrem de util, unul performant cu care ar putea ieși pe stradă. Totodată, vedeta mărturisește că soțul ei nu a mai ieșit din casă de două luni. Cu toate că îi este mereu de ajutor, în anumite momente a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a-l ridica, după ce a căzut în baie.

Citește și: Diana Matei, despre începutul relaţiei cu soţul ei, Marian Cleante. „Bărbatul meu ţigan, doi copii, mai mare cu zece ani!” VIDEO