Imagini DRAMATICE de la locul tragediei. Ce au VĂZUT victimele, când s-au PRĂBUŞIT cu avionul VIDEO

Momentul de dinaintea accidentului de luni după-amiaza, când avionul pilotat de Adrian Iovan a aterizat forţat pe vârful Petreasa, a fost reconstituit miercuri de jurnaliştii de la Alba24.ro.

22 ian. 2014, 16:32
Imagini DRAMATICE de la locul tragediei. Ce au VĂZUT victimele, când s-au PRĂBUŞIT cu avionul VIDEO

Într-un moment cu condiţii meteorologice identice cu cele de luni după-amiază, când avionul pilotat de Adrian Iovan a fost nevoit să aterizeze forţat pe vârful Petreasa, între brazi, Alba24.ro a filmat zona de la înălţime, pentru a putea arăta exact ceea ce au văzut pasagerii avionului în momentul în care acesta s-a prăbuşit.

Citeşte şi Medicul EROU Radu Zamfir, la două zile după accident. „Marele meu REGRET e că ceilalţi doi nu mai sunt” VIDEO

Potrivit sursei citate, pe tot parcursul zilei de miercuri, în centrul comunei Horea a fost prezentă o mulţime de jurnalişti, dornici de a analiza situaţia şi a transmite detalii de la locul accidentului. Se pare că acesta a fost prilejul perfect pentru localnici de a profita de pe prezenţa acestora şi a „porni” o nouă afacere în zonă.

Citeşte şi Localnicul salvator: Sunt ţăran, nu lucrător silvic cum zice Guvernul. Nu am fost contactat de autorităţi

Astfel, contra sumei de 100 lei, localnicii se ofereau să îi transporte pe jurnalişti aproape de locul accidentului, pe un drum extrem de dificil, până la aproximativ 1 kilometru de vârful pe care a căzut avionul, de unde aceştia erau nevoiţi să urce pe jos.

Între timp, epava avionului prăbuşit a fost dezmembrată şi transportată cu tractoare în Horea, comuna pe raza căreia s-a produs accidentul. Operaţiunea de dezmembrare a epavei, desfăşurată sub monitorizarea unor inspectori ai Autorităţii Aeronautice, a durat în jur de cinci ore. Treptat, piese din avion au fost tăiate şi duse cu tractorul de la locul accidentului până la un drum forestier, la circa doi kilometri distanţă.

Locul accidentului, văzut de sus

Imagini cu epava, la locul accidentului