IMAGINI DRAMATICE din interiorul pachebotului Costa Concordia, naufragiat în 2012 GALERIE FOTO

Pachebotul Costa Concordia, naufragiat în anul 2012 pe Insula Giglio, în Toscana, a fost readus la suprafaţă şi repus pe linia de plutire. Uriaşa navă urmează să fie adusă în portul Genova, unde va fi dezmembrat. Între timp, pe internet au apărut fotografii făcute în interiorul pachebotului. Imaginile scot la iveala un decor absolut dezolant.

15 iul. 2014, 10:44
IMAGINI DRAMATICE din interiorul pachebotului Costa Concordia, naufragiat în 2012 GALERIE FOTO

Costa Concordia, cu o greutate de 114.500 de tone şi mai lungă decât Titanicul, a fost unul dintre cele mai luxoase vase din lume. În noaptea de 13 ianuarie 2012, Costa Concordia, care naviga prea aproape de coastă, a lovit o stâncă şi a eşuat la câteva zeci de metri de insula Giglio având la bord 4.229 de persoane, dintre care 3.200 de turişti. 32 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alţi patru mii de pasageri, printre care şi 56 de români, au fost evacuaţi în urma naufragiului.

Citeşte şi Domnica Cemortan, amanta căpitanului de pe Costa Concordia, într-un nou scandal amoros VIDEO

Câteva fotografii făcute în interiorul pachebotului Costa Concordia dezvăluie cabinele pasagerilor, casino-ul, barul, locul de relaxare al pasagerilor, un pian neatins de doi ani de zile, farfurii sparte în bucătărie. Imaginile par a fi desprinse dintr-un film horror, peisajul fiind de-a dreptul sinistru.

Citeşte şi Costa Concordia: În momentul naufragiului, un marinar a recuperat din seifuri aproape 1,3 milioane de euro

SURSA FOTO: dailymail.co.uk