Imagini dure! O femeie strigă de durere cand îşi ia ruda decedată de COVID de la morga din Târgovişte: “Ne-o îngroapă dezbrăcată într-un sac! Îi aruncă hainele peste ea”

O femeie din Târgovişte a făcut mărturii cutremurătoare cu privire la cum sunt date persoanele decedate înapoi rudelor. Oamenii care au murit de COVID sunt puşi dezbrăcaţi, într-un sac negru, în sicriu şi sunt trimişi direct la groapă.

13 nov. 2020, 00:32
Imagini dure! O femeie strigă de durere cand îşi ia ruda decedată de COVID de la morga din Târgovişte: “Ne-o îngroapă dezbrăcată într-un sac! Îi aruncă hainele peste ea”

Imagini dure. Femeia disperată îşi strigă durere şi spune cât de nedrept este ceea ce se întâmplă. De asemenea, aceasta susţine că decedata nici nu a murit de coronavirus, iar acest detaliu a fost trecut ulterior pe o foaie. Doamna a filmat tot ce s-a întâmplat în faţa acelei morgi, iar reacţiile oamenilor din jur nu au întârziat să apară. Atenţie! Urmează detalii şi imagini cu un puternic impact emoţional!!!

Imagini dure. Scenă de groază la morga din Târgovişte

„Uitaţi costum de COVID. Tot aşa ne-o dă. În sac, băgată în sicriu. Nu ne-a lăsat să o îmbrăcăm, să o ducem la biserică, creştineşte. Cu poliţia o ducem la groapă. Uitaţi cum l-a îmbrăcat să îşi recunoască mama. Dacă ar fi avut COVID îl îmbrăca aşa? O să ajungă să ne bage pe toţi aşa. Nici nu a îmbrăcat-o, dezbrăcată în sac o bagă. Uitaţi! Totă lumea aşteaptă aici să îşi ia morţii fără haine, fără nimic. O traumă pentru noi. Aş fi intrat înăuntru să vedeţi cum o bagă.
Nu ne lasă, suntem ca musulmanii. Băgaţi florile lângă ea. Măcar flori să aibă. Hainele i le pune pe piept şi ea e în sac dezbrăcată. Unde suntem? Unde trăim? Nu vrea să o ducă în biserică, oameni buni. Nu o lasă în biserică. Noi avem scris că nu avea COVID, au scris ei pe o hărtiuţă, cu pixul din mână. Nu lasă să treacă nici cu maşina prin faţa casei pe unde stă. A pus firma să se ducă direct la groapă, să nu o lase să oprească acasă, unde a copilărit. Poliţia din Târgovişte a semnat act să nu o lase acasă.
Aşa o să ajungem toţi dacă nu ieşim în stradă.”, a declarat femeia, pe contul de Facebook.

 

Ce spun românii despre situaţia de la Târgovişte

„Vă rog din tot sufletul toți prietenii care mă urmăresc și urmăresc activitățile mele de atâția ani de zile e pentru prima oară care vă rog cu ajutorul dumneavoastră să dați un simplu share pentru că ce se întâmplă în România e strigător la cer suntem cu toții oameni nu suntem roboți gândiți vă că trecem printr-o perioadă foarte grea vă mulțumesc din tot sufletul!! Danielcameramanu !!😭😭”, spune unul dintre românii care au distribuit videoclipul femeii din Târgovişte

Imagini dure. Scenă de groază la morga din Târgovişte