Imagini emoționante! Un câine și-a condus stăpâna pe ultimul drum. „Ce imagine fantastică. A fost cu ea până la capăt”

Câinii sunt capabili de gesturi impresionante atunci când vine vorba de stăpânii lor. Bessie, un câine din rasa Golden Retriver, i-a uimit pe toți când, la decesul stăpâinei sale, a condus-o pe aceasta pe ultimul drum.

20 mart. 2023, 10:33
Imagini emoționante! Un câine și-a condus stăpâna pe ultimul drum. „Ce imagine fantastică. A fost cu ea până la capăt”

Patrupedul a mers în urma sicriului femeii pentru a o conduce pe ultimul drum, către cimitirul Killashee din County Longford, Irlanda. Câinele, care era foarte atașat de stăpâna sa, a făcut parte din cortegiul funerar.

Citește și Câine husky, salvat după 23 de zile de la cutremurele care au devastat Turcia

Cei care au văzut scena de la înmormântare au fost foarte impresionați de loialitatea de care a dat dovadă patrupedul. Margo Magan, stăpâna lui Bessie, a murit la vârsta de 94 de ani, la Spitalul Regional Midlands din Mullingar.

Fiul femeii a postat imaginile emoționante pe internet, iar acestea au devenit virale la scurt timp. „Ne-am luat ultimul rămas bun de la remarcabila noastră mamă Margo, care a murit la 94 de ani. Ea își iubea cu adevărat câinele și el pe ea!”.

Mulți internauți au postat mesaje emoționante la fotografia cu cățelul. Utilizatorii platformei Twitter au postat mesaje de uimire: „RIP. Îmi pare rău. Condoleanțe familiei voastre și câinelui ei fidel care este în spatele ei”, „O imagini incredibilă, puternică și emoționantă. Sincere condoleanțe pentru pierderea voastră. Să se odihnească în pace”, „Este atât de emoționant și de trist. Fotografia este uimitoare”, „ Ce imagine fantastică. Câinele ei a fost cu ea până la capăt.”

Citește și Imagini emoționante după cutremurele din Turcia! Momentul în care un câine prins sub dărâmături a fost salvat – VIDEO