Imagini emoţionante! Un curier s-a oprit în faţa uşii şi a început să se roage pentru copilul bolnav al clienţilor – VIDEO

Un curier al companiei Amazon a fost filmat de camera soneriei, în timp ce se ruga la uşa clineţilor pentru sănătatea fiului lor, în timp ce le livra un pachet. 

RomaniaTV.net
27 mai 2020, 15:15
Imagini emoţionante! Un curier s-a oprit în faţa uşii şi a început să se roage pentru copilul bolnav al clienţilor – VIDEO

De când a început pandemia de coronavirus, Raquel și Derek Pearson, din Nampa, Idaho, au luat măsuri de precauție suplimentare pentru a-l menține în siguranță pe fiul lor de opt luni, Lucas, deoarece trăiește cu o afecțiune cardiacă care îl pune la un risc mai mare. 

„Vrem doar să minimizăm expunerea la coronavirus”, a spus Raquel pentru KTVB. 

Citeşte şi: Elon Musk şi cântăreaţa Grimes au modificat numele primului copil al cuplului. Cum se va numi băieţelul

În urmă cu câteva săptămâni, Raquel aștepta un pachet pentru Lucas, când a observat că camera de securitate a soneriei l-a prins pe curier care a rămas timp de mai multe secunde nemișcat în fața ușii.

„Nu mi-am dat seama ce face până când nu am văzut că se închină. Am fost foarte emoționată”, a povestit femeia.

Curierul se numește Monica Salinas și a ajuns cunoscut în presa din SUA. Salinas știa despre problemele de sănătate ale fiului lor, dintr-un mesaj lăsat de părinți, prin care explicau de ce vor ca pachetele să fie lăsate în afara fața ușii.