Imagini fabuloase! Cum a surprins-o Smiley pe Gina Pistol! Prietenii le-au făcut poze FOTO

Smiley și Gina Pisol au foarte puţine fotografii cu ei împreună, deşi relaţia lor durează de mai mulţi ani. Abia recent au apărut primele imagini de cuplu, mai ales după ce au devenit părinți.

24 iun. 2021, 20:37

Imagini fabuloase! Cum a surprins-o Smiley pe Gina! La botezul fiicei lor, Josephine, prietenii le-au făcut mai multe fotografii, iar artistul a împărtășit imaginile și cu comunitatea sa online.

Imagini fabuloase! Cum a surprins-o Smiley pe Gina!

„Duminica aceasta pentru noi a fost cod rosu de iubire.  Am avut familia alaturi, prietenii si persoanele dragi pentru a o sarbatori cu totii pe cea mai iubita fiinta din viata nostra. Josephine, esti TOT!”, a scris Smiley pe Instagram, alături de două fotografii în care apare împreună cu iubita sa, în ipostaze deosebit de tandre. Dincolo de cum a surprins-o el pe Gina, și alții i-au surprins în ipostaze și mai și. Una din invitatele de la botez a distribuit un video în care cele două vedete se sărută cu foc.

Ei sunt nașii fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley. Au apărut primele fotografii cu cei care au botezat-o pe Josephine

Gina și Smiley au avut duminica trecută botezul fiicei lor, alături de familie și cei dragi. Ambii părinți au îmbrăcat ținute de inspirație tradițională pentru momentul creștinării fiicei lor. Nașa fetiței a fost o bună prietenă a Ginei Pistol: „Cred că părinții spirituali joacă un rol important în viața oricărui copil, tocmai de aceea am ales niște oameni apropiați, ce ne sunt foarte dragi”.

Cătălin Scărlătescu a gătit pentru invitații de la botezul fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley. „Cele mai gustoase preparate. A venit cu grătarele lui spectaculoase”

„Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”, a mai spus Gina Pistol.