Imagini haioase în Vatra Dornei! O căprioară a ieșit la promenadă chiar în centrul orașului. Cum a reacționat animalul în fața camerelor

Vatra Dornei a „fost luată cu asalt” de o căprioară! Aceasta s-a plimbat ca o „divă” chiar prin centrul orașului, s-a lăsat pozată și filmată, apoi a luat masa dintr-un gard viu.

07 iul. 2023, 18:44
Imagini haioase în Vatra Dornei! O căprioară a ieșit la promenadă chiar în centrul orașului. Cum a reacționat animalul în fața camerelor
Imagini atipice în Vatra Dornei! O căprioară a ieșit la promenadă chiar în centrul orașului. Cum a r

Locuitorii din Vatra Dornei au avut parte de o surpriză cât se poate de drăguță. La promenadă, prin centrul orașului, a ieșit o căprioară. Animalul nu părea deloc speriat de faptul că în jurul lui erau oameni și mașini, ba chiar s-a și lăsat filmat în toată splendoarea lui.

Citește și: Imagini impresionante cu o căprioară salvată dintr-un lac îngheţat. VIDEO

Cetățenii au fost martorii momentului în care o căprioară a venit „să ia prânzul în oraș”. Deloc speriată de toți ochii care erau ațintiți asupra ei, căprioara s-a hrănit liniștită dintr-un gard viu.  Mai mulţi locuitori ai oraşului sucevean au filmat animalul în timp ce se plimba relaxat printre blocuri, până când, într-un final, a ajuns şi în parcarea unui supermarket.

Într-un video publicat luni de Stirisuceava.net se vede cum, totodată, căprioara se hrăneşte din gardul viu aflat la parterul unui bloc.

Unii locatari au povestit pentru sursa citată că au văzut animalul în timp ce se plimba cu puiul său pe malul râului Bistriţa, înainte ca acesta să se aventureze în centrul oraşului cunoscut sub numele „Perla Bucovinei”. Această staţiune se află la o altitudine de circa 810 metri.

În periplul său printre clădiri şi oameni, căprioara nu s-a speriat deloc de maşini ori de persoanele care treceau pe lângă ea.

Citește și:  Elevii de 10 ai României. Gabriel Rusu este șef de promoție al Liceului Teoretic „Ion Luca” Vatra Dornei. Adolescentul a făcut zilnic naveta, peste 40 de kilometri