Imagini incendiare la Ferma: "Te doresc...Din tot sufletul şi din tot corpul". Doi concurenţi au uitat complet de camere VIDEO

Publicat: Vineri, 19 Aprilie 2019 08:22 // Actualizat: Vineri, 19 Aprilie 2019 08:22 // Sursa: romaniatv.net

Deşi el declară că la început Brigitte îl bătea toata ziua, cu toate că ea nu i-a spus chiar din primele momente ce simte, între Brigitte Năstase şi Florin Pastramă a apărut, nu se ştie de unde, iubirea.

PRO TV a făcut un top al celor mai romantice momente dintre cei doi. E adevărat, în cazul specific "Brigitte-Florin Pastramă", romantismul arată într-un fel original. 

LOCUL 5: Vorba lui Pepe: "Sunt gelos, mă aprind..."

Chiar dacă pe mulţi îi deranjează gelozia în relaţii, Brigitte a mărturisit într-un testimonial că "Îmi place la nebunie ca un bărbat să fie gelos, mi-a săltat inima de bucurie că e gelos..." Discuţia dintre cei doi s-a desfăşurat cam aşa:

Florin: Vezi că nu mi-au plăcut glumele tale cu Matei. L-ai pus sa facă striptease. (…) Da, sunt gelos. Vreau să ai ochi numai pentru mine...

Brigitte: Dar am ochi pentru tine...Eşti prea gelos...

LOCUL 4: Cheia către inima mea e...parola de la Facebook"

Într-un moment în care Brigitte îşi pierduse de tot cumpătul, Florin a liniştit-o. Şi nu oricum:

Florin: Îţi dau parola mea de Facebook, parola mea de Instagram şi telefonul meu va sta la tine..Eu nu am nevoie de nimic de la tine...Eu vreau sufletul tău...Am încredere în tine...

Brigitte: Ce drăguţ eşti! LOCUL 3: "Brigitte are grijă de mine de parcă o văd pe mama."

Asta a declarat Florin după ce Brigitte l-a ajutat să facă baie. Nu mai avem nimic de adaugat.:)


LOCUL 2: Iubirea e fierbinte, dar te şi...frige 

Într-unul dintre cele mai intime momente, în care se îmbrăţişau şi se sărutau, cei doi şi-au spus cele mai frumoase cuvinte:

Brigitte: Doamne, numai la tine m-am gândit, nu am văzut aşa ceva....Dar vreau să înving, vreau să înving, vreau să fiu cu tine! (…) 

Florin: Îţi mulţumesc pentru prima seară romantică...Te-am simţit fierbinte...Doamne, ce fericit eram când te-am luat în braţe...Mulţumesc, Brigitte! (…)  

Brigitte: Te iubesc!

Florin: Tu ştii că frigi...Frigi...

Brigitte: Te doresc…Din tot sufletul şi din tot corpul şi din toată inima...

Florin: Dacă mă iubeşti, îmi dovedeşti mâine cât de mult mă iubeşti, da? 

Brigitte: Da, mult!


LOCUL 1: Legămintele iubirii! Nu în telenovele, ci în "Ferma. Un nou început"

Pentru că Brigitte e foarte credincioasă, Florin i-a făcut cea mai mare surpriză când a dus-o la Biserică să îi facă o promisiune.

Florin: Putem să facem aici un legământ…Îi promitem lui Dumnezeu că nu te înşel şi că te voi respecta…O să fiu lângă tine şi la bine, şi la rău…

Brigitte: N-aş fi rezistat dacă nu aş fi avut un umăr pe care să plâng…Şi tu mi l-ai oferit…De asta m-am ataşat de tine...


Una peste alta, în povestea celor doi, înainte mult mai este, aşa că, cel mai probabil, cele mai romantice momente sunt în realitate, cele care vor veni. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Brigitte Sfat fermă Ferma 2019 Florin Pastrama sex ferma
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8026
RON
24 Feb
noapte 5 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H