Imagini INCREDIBILE cu Iulia Vântur. Nu o să-ţi vină să crezi cum dansează printre indieni VIDEO

Iulia Vântur a devenit, oficial, star în cetatea filmului din India. Noul film în care joacă, "O Teri", este gata de lansare. La fel şi piesa "Ummbakum" pe ritumurile căreia dansează în noua producţie de la Bollywood.

RomaniaTV.net
27 feb. 2014, 17:07

Iulia Vântur va apărea în filmul indian „O Teri„, în regia lui Umesh Bhisht, cu Pulkit Samrat şi Sarah Jane Dias în rolurile principale, care urmează să fie lansat în India, în luna martie. Recent, pe Internet a apărut videoclipul pentru piesa „Ummbakum„, unde românca noastră cântă şi dansează mai ceva o divă de la Bollywood. Îmbrăcată ca o indiancă, Vântur îşi mişcă şoldurile provocator.

Citeşte şi Nu mai există niciun dubiu. Iulia Vântur s-a mutat cu Salman Khan în India

„Mă bucur că am avut ocazia să explorez «mirajul bollywoodian» în filmul «O Teri». Am lucrat cu o echipă extraordinară care m-a făcut să mă simt de-a locului, care mi-a oferit suport, m-a inspirat. Tot set-up-ul a fost impresionant, condimentat cu energia a zeci de dansatori profesionişti, cu o condiţie fizică extraordinară, care m-au dus cu gândul la baletul emisiunii «Dansez pentru tine»”, a scris Iulia pe Facebook.

Citeşte şi Iulia Vântur, persona non-grata în India. Fanii lui Salman Khan cred că acesta merită „ceva mult mai bun”

Iulia a repetat coregrafia cu Remo D’Souza, cel mai bun în acest domeniu din India şi s-a ridicat la înălţimea partenerilor săi. Costumele Iuliei au fost realizate special de doi dintre cei mai buni designeri indieni, Ashley Rebello şi Alvira Agnihotri, şi au reprezentat o combinaţie între stilul western şi cel indian.

Filmul „O Teri” va fi lansat la sfarsitul lunii martie în India, în distribuţia căruia se va afla şi presupusul ei iubit, Salman Khan.