Imagini incredibile de pe litoral. Cum arată Vama Veche înghețată

Un fotograf constănțean a imortalizat celebra plaja Vama Veche de pe litoralul românesc. Fotografiile au strâns sute de aprecieri, iar comentariile au fost nelipsite.

13 feb. 2021, 23:27
Imagini incredibile de pe litoral. Cum arată Vama Veche înghețată

Imagini incredibile de pe litoral. Constănțeanul a explicat că în sudul litoralului ninge foarte rar, iar când se întâmplă acest lucru este o bucurie mare pentru localnicii, conform Libertatea. În ultimii trei ani acesta a fotografiat Vama Veche în mod regulat, de exemplu iarna trecută a fost zăpadă în luna martie.

”Chestia specială, în sudul Litoralui, este că ninge foarte rar. E o bucurie foarte mare pentru noi, cei obișnuiți cu marea”,  a explicat Valentin.

Citește și: Sculpturile din centrul Capitalei, din faţa Teatrului Naţional, sunt din metal ordinar, în loc de bronz. Sculptorul Ioan Bolborea, cercetat pentru că a înşelat autorităţile cu 18 milioane lei

Imagini incredibile de pe litoral

”Am pozat vineri dimineață, la ora 9.00. Erau -4 grade Celsius. Am tras cadre și sâmbătă dimineață, între 11.00 și 12.00Când am campanii, merg si fotografiez, îmi place să am conținut original ”, spune Vali, care deține o agenție de marketing online care face social media pentru clienți din HORECA pentru Libertatea.

”Dintre toate postării mele, aceasta a avut un cel mai mare succes. 350.000 de oameni au urmărit-o, în jur de 2.000 au distribuite. Deși sunt lăudate pozele, mie nu mi se pare nimic spectaculos. Sunt impresionați, poate, cei care nu văzut marea niciodată iarna. E firesc, pe undeva, câtă lume ajunge aici când e frig?”, spune fotograful.