Imagini incredibile la mormântul lui Emi Pian! Mai mulţi copii îl plâng pe fostul lider al clanului Duduianu

Mormântul celebrului interlop Emi Pian, decedat în urmă cu o lună, este vizitat constant de mai mulţi copii. Cei mici au fost îngrijiţi de fostul lider al clanului Duduianu, care i-a crescut, hrănit şi iubit pe aceştia ca un tată.

RomaniaTV.net
03 sept. 2020, 15:32
Imagini incredibile la mormântul lui Emi Pian! Mai mulţi copii îl plâng pe fostul lider al clanului Duduianu

Mai mulţi copii au fost filmaţi în timp ce se aflau la mormântul lui Emi Pian, liderul de clan ucis la începutul lunii august. Cei mici îşi declară iubirea şi aprecierea faţă de omul care i-a crescut şi iubit ca un tată.

„Te iubim Emi, unchiul nostru. Tu ai fost pentru noi ca un tată, nu o să te uităm niciodată. Ai avut grijă de noi, ne-ai crescut, tu ne-ai dat mâncare, tu ne-ai îmbrăcat, ne-ai băgat mâncare în gură. Te voi iubi până mor” , spun cei mici.

Emi Pian a murit în urmă cu o lună, după ce a fost înjunghiat de un alt interlop al clanului Rinu. Moartea fulgerătoare a liderului clanului Duduianu a lăsat multă durere familiei, dar şi tuturor celorlalţi care îl cunoşteau şi se puteau baza pe el. Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6 al Capitalei.

Cine este noul lider al clanului Duduianu

Moartea liderului clanului Duduianu a lăsat în urmă multă durere pentru toți membrii acestuia, însă iată că cineva vrea să ducă tradiția să mai departe. Cine i-a luat locul lui Emi Pian la cârma clanului!

Deşi toată lumea se aştepta ca unul dintre fraţii lui Emi Pian să preia şefia clanului Duduianu, se pare că altcineva vrea să ducă tradiţia mai departe şi acela este chiar vărul decedatului, George Pian. Potrivit Spynews.ro, el este cel care va duce mai departe pasiunile lui, una dintre ele fiind transmisiunile în direct pe pagina de Facebook.

Acesta încearcă să evolueaze pe partea de social media și să ducă totul la un alt nivel. George Pian și-a deschis un canal de YouTube acolo unde face vlog și povestește despre ceea ce se întâmplă în aceste momente în clan, după plecarea la cer a lui Emi Pian.