Imagini înduioşătoare cu băieţelul lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel l-a filmat pe Milan: Ce drăgălaşenie de copil

Valentina Pelinel si fiul ei, Milan Cristian, petrec momente unice împreună. Vedeta s-a filmat în timp ce se juca cu băiatul ei.

22 aug. 2017, 16:12
Imagini înduioşătoare cu băieţelul lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel l-a filmat pe Milan: Ce drăgălaşenie de copil

Valentina Pelinel a postat pe pagina de Facebook un video amuzant cu băieţelul ei. Iubita lui Cristi Borcea este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Este mămică, iubeşte şi este iubită. Imaginile cu Milan au strâns sute de like-uri şi comentarii.

Vezi si: Valentina Pelinel a făcut senzaţie la mare. Vedeta a fost surprinsă alături de băieţelul Milan VIDEO

Valentina Pelinel şi-a luat viața în piept la 16 ani, când a plecat la New York, ca să lucreze ca model. Adolescenta de atunci, înaltă și frumușică, a tras la început din greu pentru a-și câștiga notorietatea.

Valentina trăia cu 150 de dolari pe săptămână și locuia cu încă trei fete. În timp însă, ea și-a văzut visul cu ochii și a ajuns un model căutat. Doar că, se pare, nu i-a fost scris să se stabilească pe tărâm american, chiar dacă devenise rezidentă peste Ocean. Valentina s-a măritat cu Cristi Boureanu, de care apoi a divorțat, și de atunci a început să vină ceva mai des în România. Nu a renunțat însă la joburile sale din New York, iar atunci când trebuia, petrecea luni bune peste Ocean. Iată însă că, în prezent, prioritățile sale s-au schimbat radical, ca și planurile. Din dragoste pentru Cristian Borcea, tatăl copilului său, fostul model a renunțat la tot: la podiumurile de prezentare, la zborurile peste Ocean.

Valentina Pelinel l-a născut pe Milan în luna iunie a anului trecut, însă Borcea nu a putut fi prezent, şi asta pentru că era în închisoare. Cu toate acestea, el a trimis prin şofer un buchet imens de flori pentru iubita lui.

Citeşte şi Gigi Becali, despre Cristi Borcea şi botezul copilului: Copilul nu voia să stea decât la el în braţe. Nu va face nicio nuntă