Imagini inedite cu candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei! Cătălin Cîrstoiu rămâne fidel carierei de medic și a fost filmat în sala de operații după nominalizare

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei își vede în continuare de activitatea sa de medic. În timp ce Nicușor Dan și alți politicieni și-au început în forță campania de denigrare în speranța că astfel vor reuși să ocupe fotoliul de primar general, medicul Cătălin Cârstoiu face ce știe el mai bine și anume, salvează vieți.

19 mart. 2024, 15:22

Imagini inedite cu candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei! La scrut timp după ce coaliția PSD-PNL a anunțat că managerul Spitalului Universitar din București, Cătălin Cîrstoiu, va fi candidatul comun pentru Primăria Capitalei, medicul a revenit în sala de operație.

Citește și PNL și PSD merg pe mâna lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. Gabriela Firea şi Sebastian Burduja, propuşi coordonatori politici ai campaniei. Cine este în cărți pentru primăriile de sector

Imagini inedite cu candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei!

În urmă cu câteva ore, Cătălin Cîrstoiu a fost surprins în sala de operație în timp ce efectua o intervenție chirurgicală.

Imediat, după ce a ieșit din operație, medicul Cîrstoiu a mers la Palatul Victoria, unde a fost prezentat liderilor PNL și PSD, șefilor filialelor din București pentru a-i susține candidatura.

Medicul Cătălin Cîrstoiu nu a zăbovit foarte mult la Guvern și la finalul ședinței s-a întors la spital pentru a se ocupa de pacienții săi.

Medicul Cătălin Florin Cîrstoiu are 49 de ani este doctor în științe medicale, profesor universitar, decan al Facultății de Medicină U.M.F „Carol Davila”, din Bucureşti.

Cătălin Cîrstoiu, asul din mâneca coaliției PSD-PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei, este unul dintre cei mai buni medici ortopezi din România și din martie 2020 ocupă funcția de manager al Spitalului Universitar de Urgență București, post pe care l-a mai ocupat între anii 2009 și 2016.

În urmă cu câteva zile, înainte ca medicul să fie numit candidatul oficial al PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, premierul Marcel Ciolacu a a vorbit la superlativ de el.

”Domnul Cătălin Cîrstoiu este un manager foarte bun la Universitar, este o persoană care este luată în calcul în acest moment ca şi candidat comun”, a explicat liderul PSD, Marcel Ciolacu, într-un interviu la Digi24.

Citește și Ședință PSD -PNL pentru candidatura la Primăria Capitalei. Gabriela Firea, aşteptată la Palatul Victoria, pentru o discuţie cu liderul PSD Marcel Ciolacu