Imagini inedite cu preşedintele Rusiei în plină pandemie COVID. Vladimir Putin, la plimbare în taigaua siberiană

Vladimir Putin a petrecut un weekend în taigaua siberiană. Kremlinul a dat imagini din timpul unei vizite a preşedintelui rus. Alături de liderul de la Moscova apare şi ministrul Apărării, Serghei Şoigu.

21 mart. 2021, 15:51

Vladimir Putin, în vârstă de 68 de ani, şi ministrul Apărării Serghei Şoigu, 65 de ani, s-au plimbat în mijlocul pădurilor înzăpezite, traversând un pod de frânghie şi observând animalele sălbatice prin binoclu, potrivit imaginilor televizate difuzate de Kremlin şi prezentate de news.ro.

„Preşedintele a mers pe jos împreună cu ministrul Apărării Serghei Şoigu” în Siberia, a comentat Kremlinul în comunicat, publicând zeci de fotografii din această plimbare, fără a preciza locul.

În mai multe imagini, preşedintele şi ministrul apar cu ghete din fetru, tradiţional ruseşti, pregătiţi să mânânce la o masă din lemn în aer liber.

Ei au făcut şi o plimbare cu o maşină de teren, Putin fiind şoferul.

Cei doi au vizitat şi un atelier în taiga unde Şoigu i-a arătat lui Putin ceea ce a creat din lemn în timpul liber.

Citeşte şi: Joe Biden a stârnit un conflict diplomatic de proporţii prin ameninţările la adresa lui Vladimir Putin. Rusia şi-a rechemat de urgenţă ambasadorul de la Washington

Nu este prima dată când Vladimir Putin vizitează taigaua siberiană. În ultimii ani au tot apărut imagini cu liderul de la Kremlin pescuind, conducând o barcă şi bronzându-se la bustul gol.

Citeşte şi: Joe Biden îl consideră pe Vladimir Putin un „criminal” şi ameninţă: „Veţi vedea curând preţul pe care-l va plăti”