Imagini INEDITE cu Primarul Sectorului 1. Clotilde Armand, filmată în timp ce mătura curtea casei

Clotilde Armand a fost surprinsă în timp ce se ocupa de treburile casnice, mai exact aceasta mătura curtea casei în care locuiește alături de familia sa. Primarul Sectorului 1 a reacționat în urma imaginilor pe pagina sa de Facebook.

23 apr. 2021, 09:33
Imagini INEDITE cu Primarul Sectorului 1. Clotilde Armand, filmată în timp ce mătura curtea casei

Imagini INEDITE cu Primarul Sectorului 1. Clotilde Armand locuiește împreună cu familia sa, în zona 0 a Bucureștiului, pe strada Roma din Sectorul 1. Strada este una superbă, cu case de patrimoniu, situată între Palatul Victoria și Calea Dorobanți, iar casa în care locuiește aceasta valorează aproximativ 4 milioane de euro.

În imaginile surprinse de cei de la EVZ, primarul Sectorului 1 demonstrează că se poate califica oricând ca gospodină voluntară. Reamintim că la finalul lunii ianuarie, Clotilde a luat că îl calcul să îi pună pe cetățeni să măture străzile Sectorului 1. Mai exact, curățeni cu voluntari în Sectorul 1.

Imagini INEDITE cu Primarul Sectorului 1

Citește și: Lista ţărilor din ZONA GALBENĂ, actualizată. Românii care se întorc din aceste ţări intră în carantină

Reacția lui Clotilde Armand 

Primarul Sectorului 1 a reacționa în urma imaginilor apărute în mediul online și susține că a fost urmărită timp de o săptămână de o mașină care a început să filmeze casa în care locuiește. În acest an, Clotilde Armand va depune plângere împotriva persoanelor ”care au impresia că mă vor intimida”.

”De când am început să lupt împotriva mafiei imobiliare și a mafiei gunoiului, după ce am reușit să decuplez de la banii publici diversele grupuri transpartinice au început amenințările la adresa mea și echipei mele. Nu că n-aș fi fost eu linșată mediatic până acum dar mobilizarea mafiei din ultima vreme este impresionantă. Ultima încercare a acestora interlopi de a mă intimida este absolut penibilă. Au parcat în fața casei mele timp de o săptămână o mașină și început să filmeze casa în care locuiesc cu familia mea. Într-adevăr, au reușit să ofere în publicația unui condamnat penal definitiv câteva imagini video scandaloase: eu măturând curtea casei. Știți, pentru genul acesta infracțiuni eu am să depun o plângere împotriva tuturor celor care au impresia că mă vor intimida. Pentru că hărțuirea este infracțiune. Art. 208. – Hărțuirea ”(1) Fapta celui care, în mod repetat, urmărește, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuința, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepsește cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă.” Schimbarea acestui sistem nu se face peste noapte sau pe Facebook. Este o luptă pe termen lung. Eu mi-am asumat asta și voi continua să-mi fac datoria față de comunitatea pe care o slujesc cu dragoste și mândrie” , este mesajul postat pe Facebook.

Citește și: Klaus Iohannis, pe bicicletă de la Vila Lac la Cotroceni: Îi încurajez pe români să încearcă să folosească mijloace de transport alternative sau chiar să meargă pe jos