Imagini INEDITE de la NUNTA lui PEPE. Uite cum s-au distrat vedetele şi ce ţinute au purtat VIDEO

Pepe şi soţia sa Raluca Pastramă s-au cununat religios, duminică, la biserica Sf. Spiridon cel Nou. După slujba religioasă, cei doi s-au distrat alături de prieteni şi familie la un restaurant de lux din Capitală. Printre cei 300 de invitaţi s-au numărat vedete precum Anda Adam, Connect-R, Liviu Vârciu, Adi Minune, Romică Ţociu sau Aurelian Temişan. Naşii celor doi au fost Andra şi Cătălin Măruţă.

21 iul. 2014, 14:26
Imagini INEDITE de la NUNTA lui PEPE. Uite cum s-au distrat vedetele şi ce ţinute au purtat VIDEO

Petrecerea nunţii lui Pepe şi a Ralucăi a fost una ca-n poveşti. Cei doi s-au distrat alături de invitaţi până la 8 dimineaţa, când au părăsit restaurantul cu zâmbetul pe buze. Şi vedetele prezente la petrecere au stat până dimineaţă. Un exemplu este Adi Minune care la plecare a avut chef de glume cu jurnaliştii, pe care i-a luat puţin peste picior.

Anda Adam şi-a făcut apariţia la eveniment într-o rochie extrem de sexy. Ţinuta ei a stârnit însă controverse. Vedeta a ales să îmbrace o ţinută neagră, din dantelă, formată din două piese, fustă şi bustieră. Însă nu a purtat şi lenjerie intimă, lucru care i-a adus numai comentarii răutăcioase din partea fanilor săi.

Pepe nu a ţinut cont de superstiţii şi a cântat la propria nuntă. El i-a dedicat soţie sale o melodie special compusă pentru această ocazie.

CITEŞTE ŞI Iulia Albu şterge pe jos cu Andra şi Raluca Pastramă: „Prea ca la ţară!”

Dansul mirilor a fost pe melodia cântată chiar de naşa lor, Andra.

Cei doi au ales un meniu personalizat care costa 92 de euro de persoana. El a inclus: pate de gasca cu kiwi si mango, somon fume cu lamaie si hrean, canapé cu icre somon, rosie umpluta cu salata de pui cu mango, prosciuto di parma cu pepene galben si branzeturi fine, broccoli, medalion de creveti si fructe de mare, tartine de ton si ou de prepelita, peste, muschi de vita.

La nunta au cantat mai multi artişti printre care Brio Sonores, castigatorii „Romanii au talent”, Connect-R, Zuralia Band, Sorinel Pustiu şi Andra.

VEZI ŞI Oana Zăvoranu, ATAC DUR LA PEPE chiar în ziua nunţii