Oana Zăvoranu, ATAC DUR LA PEPE chiar în ziua nunţii

Nunta fostului soţ nu i-a picat prea bine Oanei Zăvoranu. În timp ce Pepe şi Raluca Pastramă se distrau de minune după cununia religiosă, Oana Zăvoranu i-a atacat pe cei doi pe Facebook. "În spate e doar minciună, făţărnicie, mizerie şi falsă fericire sau bogăţie", scrie Oana Zăvoranu.

RomaniaTV.net
21 iul. 2014, 07:20
Oana Zăvoranu, ATAC DUR LA PEPE chiar în ziua nunţii

În timp ce Pepe şi Raluca Pastramă se distrau de minune după cununia religioasă, Oana şi-a vărsat năduful pe un cont de socializare.

Citeşte şi Aşteptarea a luat sfârşit! Primele imagini cu SOŢIA lui PEPE, Raluca, în ROCHIE de MIREASĂ

„Mi-e milă de cine crede încă în „basme nemuritoare”, când în spate e doar minciună, făţărnicie, mizerie şi falsă fericire sau bogăţie. Sunt iubită, răsfăţată, alintată şi adorată de cine vreau eu. Nu „pozez”, nu râd fals la camere, nu afişez o opulenţă de împrumut”, a scris Oana Zăvoranu, cu trimitere evidentă la nunta fastuoasă a lui Pepe.

„Si asta pentru toate frustratele si onanistii care nu pot dormi de grija mea: Sunt iubita, rasfatata, alintata si adorata de cine vreau eu. Nu ‘pozez’, nu rad fals la camere, nu afisez o opulenta ‘de imprumut’. Adica ceea ce am, AM, si ceea ce fac platesc ca imi permit. Las prostimea sa creada ce vreau eu, iar ce vreau eu ma priveste doar pe mine si inca cineva. Asa imi place mie, sa am ultimul cuvant,sic!!!!!! Sa aveti o Duminica frumoasa si sa va faca cu adevarat placere de cel/ cea cu care va bagati in pat!!”, a scris Oana, pe internet.

Citeşte şi Ce declaraţie de dragoste i-a făcut Raluca lui Pepe pe Facebook în ziua nunţii

Raluca şi Pepe şi-au unit destinele în cursul zilei de duminică, în faţa lui Dumnezeu, avându-i ca naşi pe Andra şi Cătălin Măruţă.