Imagini înfiorătoare! Un piton de 3 metri strangulează căprioarele pe marginea drumului – VIDEO

Un bărbat curajos din Thailanda a reuşit să salveze o căprioară din încolăceală unui piton de trei metri. Imaginile au fost făcute publice şi s-au viralizat rapid după ce internauţii au văzut finalul fericit. 

RomaniaTV.net
02 iun. 2020, 06:03
Imagini înfiorătoare! Un piton de 3 metri strangulează căprioarele pe marginea drumului – VIDEO

Imaginile au fost înregistrate de camera amplasată pe masina şoferului. Acesta a observat ceva ciudat în marginea drumului şi a oprit pentru a examina. Când şi-a dat seama că un piton tocmai îşi lua prânzul, acesta a sărit imediat în ajutorul victimei. 

A reuşit să îndepărteze pitonul cu o creangă imensă, forţând şarpele să se întorcă spre el şi eliberând la timp căprioara din strânsoarea sufocantă. 

Citeşte şi: Atac la Grădina Zoologică. Un bărbat de 23 de ani a vrut să înece un urs VIDEO

În momentul în care şoferul a lovit şarpele, acesta s-a întors agresiv şi a muşcat din aer. Bărbatul a continuat să-l lovească și după câteva încercări, șarpele a renunţat la prada lui și s-a strecorat în tufiș. În acel moment, caprioara a sărit în picioare şi a fugit peste drum. 

Scena surprinzătoare a fost surprinsă în apropierea Grădinii Zoologice Khao Kheow din districtul Sri Racha din estul provinciei Chonburi, Thailanda.

Citeşte şi: Accident grav. Căprioară moartă pe şosea

În urma clipului postat, utilizatorii au creat controverse în legătură cu gestul bărbatului. Se pare că unii l-au lăudat pentru curajul lui spunând: „Aş fi făcut acelaşi lucru pentru a salva căprioara”, iar alţii au criticat aspru actul lui eroic pentru că a oprit o ucidere normală, fiind un ecosistem. Aceştia au explicat că este un mod natural prin care şarpele îşi vâna prada. 

Grădina zoologică Khao Kheow acoperă o suprafață de aproximativ 2.000 de ari și conține peste 8.000 de animale din 300 de specii diferite.