Atac la Grădina Zoologică. Un bărbat de 23 de ani a vrut să înece un urs VIDEO

O scenă şocantă a avut loc la Grădina Zoologică din Varşovia, după ce un bărbat de 23 de ani a atacat un urs și a vrut să-l înece.

RomaniaTV.net
27 mai 2020, 11:55
Atac la Grădina Zoologică. Un bărbat de 23 de ani a vrut să înece un urs VIDEO

Responsabilii Grădinii Zoologice spun că bărbatul se afla sub influenţa alcoolului şi nu avea niciun motiv să facă un astfel de gest. Ursul, fostă vedetă de circ, este în stare bună de sănătate, dar traumatizat, susțin ei.

Citeşte şi 5G răspândeşte coronavirusul, cred britanicii. Mai multe antene au fost deja incendiate în Regatul Unit

Sabina este un urs bătrân, care şi-a petrecut o mare parte a vieţii la circ. A scăpat în stare fizică bună din acest eveniment, dar este foarte stresată acum. Este un urs obişnuit cu prezenţa oamenilor şi nu este agresiv, nu se aştepta ca un om să o atace„, au spus responsabilii de la Zoo.

Bărbatul a fost arestat de poliţie, citează Mediafax.

COVID-19, transmis de la om la animal

O femelă de tigru malaezian de la grădina zoologică din Bronx a fost testată pozitiv cu coronavirus.

Reprezentanţii Grădinii Zoologice din Bronx afirmă că rezultatul testului a fost confirmat de Laboratorul Naţional pentru Servicii Veterinare din Iowa.

Nadia, în vârstă de patru ani, sora ei Azul, precum şi doi tigri Amur şi trei lei africani au o tuse seacă dar se estimează ca ei se însănătoşească în câteva zile. Se pare că felinele s-au infectat de la un îngrijitor.

Lor le-a scăzut uşor apetitul, dar altfel sunt în stare bună, sub îngrijire veterinară, sunt vioaie şi interacţionează cu cei care le îngrijesc.

Reprezentanţii grădinii zoologice afirmă că nu ştiu cum evoluează virusul la animale precum tigrii şi leii pentru că diferitele specii pot reacţiona diferit la noile tipuri de infecţii, dar animalele vor fi monitorizate cu atenţie.