IMAGINI IREALE! Scene erotice în plină şedinţă a Parlamentului. A demisionat imediat! VIDEO

Juan Emilio Ameri, deputat argentinian, a stârnit un scandal imens după ce a fost surprins în mai multe scene intime cu soţia sa în timpul unei ședințe a plenului, desfășurată prin videoconferință.

RomaniaTV.net
25 sept. 2020, 06:42
IMAGINI IREALE! Scene erotice în plină şedinţă a Parlamentului. A demisionat imediat! VIDEO

Juan Emilio Ameri a fost surprins în timop ce îşi dezbrăca soţia și începea să o sărute, motiv pentru care ședința plenului a fost întreruptă imediat. Deputatul a afirmat că nu credea că are camera pornită, iar gestul său a fost de a-și răsfăța soția. Imediat după acest episod, înregistrarea a devenit virală pe internet, iar deputatului i s-a cerut demisia.

„Conexiunea la internet în acel moment era foarte proastă. Soția mea tocmai ieșise din baie și am întrebat-o cum sunt protezele, pentru că a fost operată în urmă cu 10 zile, pentru implant mamar. Mi-a spus că arată bine cicatricile și am întrebat-o dacă pot să o sărut”, a spus Juan Emilio Ameri.

„Uite, arată bine, nu sunt sânii lăsați și uită-te și la cicatrici”, i-a spus soția în acel moment.

Maradona s-a dezbrăcat în faţa camerei de filmat. Imaginile au devenit virale VIDEO

Deputatul nu și-a dat seama că s-a reconectat automat la internet și că întreaga scenă a putut fi văzută de toată lumea.

„Îmi este foarte rușine, îmi pare foarte rău. Acest incident de afectează în mod personal, dar și întreg mediul. Mi-e rușine față de toată lumea, de familia mea… Scuzați-mă! Vreau să-mi cer scuze colegilor mei deputați și societății, acest lucru nu a fost intenționat, am fost deconectat și conexiunea s-a întors și nu mi-am dat seama, atât, nu am mult mai multe de spus”, a mai spus Juan Emilio Ameri, care și-a prezentat demisia din funcția sa de deputat național în primele ore ale zilei de vineri.