Maradona s-a dezbrăcat în faţa camerei de filmat. Imaginile au devenit virale VIDEO

Diego Armando Maradona arată tot mai rău, iar acum a ieșit în evidență printr-o înregistrare video în care apare, la un moment dat, într-o ipostază vulgară.

22 iun. 2020, 19:20
Maradona s-a dezbrăcat în faţa camerei de filmat. Imaginile au devenit virale VIDEO

Diego Armando Maradona a ajuns la aproape 60 de ani şi a fost filmat dansând alături de soție și mai mulți prieteni. La un moment dat, în timpul petrecerii private, fostul star al Argentinei îi surprinde pe cei din jur pentru câteva secunde.

„Am luat droguri o parte din cariera mea, dar niciodată nu le-am folosit pentru a mă stimula. Cei care spun că poți fi stimulat de cocaină nu știu nimic. Dacă iei cocaină ca să joci fotbal, nu poți juca. Cocaina nu te ajută pe gazon. Am fost dependent de droguri, sunt dependent de droguri și voi fi”, a spus Diego Armando Maradona.

Maradona apelează din nou la „mâna lui Dumnezeu” pentru a scăpa Argentina de coronavirus

Diego Armando Maradona este antrenor la Gimnasia La Plata, iar la primul antrenament a fost așteptat de 30.000 de suporteri.

Maradona a jucat în Europa pentru Barcelona, Napoli și Sevilla, cu italienii câţtigând Serie A (de două ori), Cupa Italiei, Cupa UEFA și Supercupa Italiei.