Imagini nerecomandate înainte de somn: CREATURI BIZARE, de la porcul cu CAP de MAIMUŢĂ la peştele monstru FOTO

În lume există numeroase creaturi bizare pe care cercetătorii nu au putut să le explice. Astfel, pornind de la porcul cu cap de maimuţă până la iedul cu şapte picioare, există numeroase animale care au şocat pe cei care le-au descoperit fiind considerate semne rele care aduc ghinion.

06 nov. 2013, 16:30

Creaturile bizare par să fi acaparat planeta. Mai mult, odată cu dezvoltarea internetului, aceste fotografii şocante şi poveştile din spatele lor au ajuns să fie cunoscute de milioane de oameni din întreaga lume, potrivit Chilloutpoint.

Un porc cu faţă de maimuţă a apărut recent în China. astfel, el are o mandibulă asemănătoare primatelor, nas mic şi ochii atât de apropiaţi că sunt aproape lipiţi. Mai mult, picioarele din faţă sunt mai scurte, cea ce îl face mai mult să ţopăie decât să meargă asemeni animalelor din rasa sa. Micuţa creatură a fost fătată alături de alţi patru porcuşori normali.

Este hidos. Nimeni nu vrea să îl cumpere şi întreaga familie se sperie atunci când îl vede. Doar fiul meu îl place şi se joacă cu el. Îl hrăneşte cu lapte şi nu vrea să ne lase să scăpăm de el„, a declarat Feng Changlin, posesorul animalului.

Cu toate acestea, sute de oameni au venit să îl vadă şi veterinarii cred că ar fi vorba de o boală rară a creierului.

Citeşte şi Hidos. Creatură BIZARĂ, asemănătoare EXTRATERESTRULUI din filmul ALIEN, descoperită în CHINA

Un alt animal bizar este un ied născut cu şapte picioare. Evenimentul a avut loc tot în China, în localitatea Taonan. Posesoarea, o femeie pe nume Song a explicat că puiul a avut o parte de o naştere dificilă, dar stă pe patru din cele şapte picioare şi se hrăneşte singur. Cu toate acestea, potrivit doctorilor, şansele lui de supravieţuire pe termen lung sunt infime.

Citeşte şi Ciudata lume a animalelor UIMEŞTE din nou. Vezi broasca ţestoasă cu DOUĂ CAPETE, perfect sănătoasă

Dacă animalele de mai sus sunt anumite greşeli ale naturii, pentru monstrul din Montauk, America, nu s-a găsit până în prezent o explicaţie. Cu toate acestea anumite persoane spun că ar fi vorba de o secţie de testare a animalelor condusă de guvern, iar rozătoarea cu dinţi de dinozaur ar fi defapt un experiment genetic eşuat. Chiar şi aşa, o explicaţie normală nu a fost găsită.

Citeşte şi Cele mai stranii specii de animale recent descoperite: De la liliacul Yoda la rechinul ciclop

Rusia este un alt loc în care creaturile şocante şiau făcut apariţia. Ultima dintre ele este un peşte venit parcă din Iad, care a uimit prin colţii săi de monstru care pare să îşi sfâşie prada. Din fericire, atunci când a fost găsit pe mal, el era mort.

O altă bestie, care semănă cu o pisică de mare preistorică a fost găsită de asemenea pe pământ rusesc, abandonată pe un şantier din oraşul Chelyabinsk.