Imagini neștiute cu Mioara Roman! Postarea Oanei de ziua ei care a scurs lacrimile internauților: „Mereu o serbam și pe ea de ziua mea”

Oana Roman a împlinit recent 48 de ani. Cu această ocazie, a făcut o postare emoționantă, cu privire la faptul că în mod normal sărbătorea și ziua Mioarei Roman odată cu a ei.

16 apr. 2024, 14:33

La vârsta de 48 de ani, Oana Roman a sărbătorit pentru prima oară ziua de naștere fără mama ei, Mioara. Cu toate acestea, a avut norocul să fie înconjurată de cei dragi. După pierderea mamei sale acum două luni, Oana a trecut printr-o perioadă dificilă, dar cu ajutorul familiei și prietenilor, a găsit puterea să facă față acestei pierderi și să continue să meargă înainte, conștientă că mama ei o veghează din ceruri. Recent, ea a decis să împărtășească cu fanii mai multe fotografii care o în trecut, pe vremea când zilele de naștere erau petrecute alături de mama ei.

Citește și: Tragedie în lumea fotbalului, a murit un fost campion mondial. „O legendă despre care citeşti. Unul dintre cei mai mari pe care i-am avut vreodată!”

„Din arhiva mea, poze inedite, petreceri de ziua mea de-a lungul timpului. Din ultimii 10 ani. Aș avea mai multe dar Instagram nu mă lasă să pun decât 10 poze. Recunoașteți cu siguranță personajele. Mama pe care mereu o serbam și pe ea de ziua mea, ziua ei fiind la câteva zile după a mea”, a scris Oana Roman, în dreptul imaginilor din social media.

Ultimii ani din viața Oanei Roman au fost extrem de încărcați și plini de obstacole. Din fericire, fiica fostului premier a reușit să își găsească puterea interioară și să ajungă la un echilibru emoțional. Decesul mamei ei a reprezentat o experiență cumplită, dar Oana a găsit diverse metode prin care să își aline sufletul.

„Sunt bine, să știi că sunt bine, sunt foarte fericită, sunt foarte mulțumită, sunt liberă, sunt puternică, mă simt foarte bine în viața mea în momentul ăsta, pentru că am ajuns, realmente, la un echilibru cu copilul meu, cu oamenii dragi mie, cu mine în primul rând, cu viața mea, cu munca mea. Am colaboratori extraordinari cu care lucrez de mulți ani și care mi-au devenit cumva și prieteni între timp și sunt bine, chiar sunt bine”, a declarat Oana Roman, într-un interviu acordat pentru Star Matinal.

„Știu că mama ne vede și este fericită că suntem împreună cu toții și faptul că știu că este bine. Am visat-o, e cu mama ei, e cu bunica mea. Erau frumoase, erau elegante, erau fericite și sunt foarte mulțumită și știu că e bine”, a mai declarat vedeta.

Citește și: Cum eviți aglomerația din supermarketuri înainte de Paște. În ce interval orar e potrivit să mergi la cumpărături