Imagini noi cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Cât de mare s-a făcut Josephine GALERIE FOTO

Gina Pistol și Smiley au o fetiță minunată, Josephine Ana Maria, care s-a născut în urmă cu un an și câteva luni. Cei doi părinți sunt mai fericiţi ca niciodată, iar viața lor s-a schimbat complet.

02 aug. 2022, 17:06

Imagini noi cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Josephine s-a născut pe 9 martie 2021, iar acum are deja un an și cinci luni. Prezentatoarea TV și artistul postează des fotografii cu fiica lor, apreciate de urmăritorii de pe rețelele de socializare.

Ce imagine haioasă a postat Gina Pistol de ziua lui Smiley. Artistul împlinește 39 de ani FOTO

În ziua când Josephine a împlinit un an, Smiley a scris un mesaj emoționant pentru fetița lui. „Nu știu despre alții, dar pentru mine 9 martie nu e ziua bărbatului! Josephine împlinește azi 1 an! 1 an de iubire pură, 1 an de când ne-ai făcut pe mine și pe @ginapistol părinți, 1 an de când zâmbim, ne emoționăm și ne bucurăm în fiecare zi, 1 an de când viața noastră e mult mai frumoasă, pentru că o privim prin ochii tăi! La mulți ani, Josephine!”, a scris Smiley.

Gina Pistol şi Smiley s-ar fi căsătorit în secret. Anunţul-bombă făcut de prezentatoarea de la „Chefi la cuţite”

Gina Pistol a dezvăluit că a rămas impresionată în momentul în care fetiţa a venit la ea și a pupat-o, după ce s-a trezit. „Trebuie să vă povestesc ceva. Aseară m-am culcat foarte târziu, cred că pe la 2 dimineața și m-am trezit de mai multe ori, nu știu ce s-a întâmplat. Pe la 6 jumătate s-a trezit Josephine și, spre dimineață, am luat-o cu noi în pat și ea s-a trezit, începuse să vorbească pe limba ei, și stăteam așa cu ochii între deschiși să văd ce face. Și m-am trezit că a venit și m-a pupat, deci îmi vine să plâng. Așa mă mai pupă când îi zic eu, dar a venit și m-a pupat fără să-i zică nimeni nimic. Și pe urmă l-a pupat și pe tatăl ei. Realizez că crește atât de repede fiica mea”, a dezvăluit Gina Pistol.