Imagini rare cu Viorica Dăncilă și soțul ei. Cum au fost fotografiați cei doi într-un supermarket

Imagini rare cu Viorica Dăncilă și soțul ei. Mult mai discretă cu aparițiile sale, atât pe scena politicii, cât și pe rețelele sociale, acolo unde apărea în diverse ipostaze, fostul premier al României are grijă de aspectul vestimentar, chiar și la shopping.

03 apr. 2023, 19:37
Imagini rare cu Viorica Dăncilă și soțul ei. Cum au fost fotografiați cei doi într-un supermarket
Imagini rare cu Viorica Dăncilă și soțul ei

Imagini rare cu Viorica Dăncilă și soțul ei. Fostul premier al României în perioada în perioada 2018-2019, ocupă, în prezent, funcția de președinte al partidului NOI (Națiune Oameni Împreună), cariera sa politică fiind într-un oarecare con de umbră.

Imagini rare cu Viorica Dăncilă și soțul ei

Ei bine, paparazzii Mediaflux au cele mai recente imagini cu fostul premier. Îmbrăcată la patru ace, ea și soțul său, Cristinel, au dat o raită la cumpărături, într-un centru comercial. Cei doi au mers, duminică, să își aprovizioneze frigiderul și cămara.

Ceea ce a atras atenția este stilul vestimentar al Vioricău Dăncilă, mai puțin obișnuit pentru o astfel de activitate. Fostul membru PSD a purtat un palton de culoare maro, iar în picioare o pereche de pantofi stiletto, negri, care nu sunt foarte comozi, mai ales atunci când faci cumpărături.

Citește și: Viorica Dăncilă a revenit în politică. S-a plimbat pe străzi și a cântat alături de fanii săi: „Să fie pace în lume!” (VIDEO)

Viorica Dăncilă a vorbit despre adopţia fiului său

Viorica Dăncilă spune că decizia de a-l înfia pe Victor nu a fost deloc una uşoară, mai ales având în vedere faptul că adopţia s-a petrecut imediat după Revoluţia din 1989, când ea avea doar 26 de ani, iar vremurile erau dintre cele mai tulburi, nimeni neştiind ce va aduce viitorul pentru români.

Eram inginer la Videle una dintre colege era centralistă și vorbise cu cineva de la spital și mi-a spus că este un copil abandonat la spital și că plânge foarte tare și că nu are nici lapte nici scutece.

Totul se întâmpla în 1990, imediat după Revoluție. Am vorbit cu ea să îi ducem niște lapte, niște scutece, am mers pe la ora 09:00. L-am văzut pe Victor, plângea foarte tare și în momentul ala mi-am dat seama că eu nu pot să îl las acolo.

Țipătul lui era de fapt un strigăt de ajutor. El era singur și avea nevoie de cineva care efectiv să îi fie alături și să îi ofere iubire. M-am întors acasă și i-am spus soțului meu de pasul pe care voiam să-l fac.

Nu a fost ușor, aveam 26 de ani, eram și noi la început de drum, aveam un apartament în care era mobilată doar o cameră. Nu pot să spun că eram în postura de a adopta un copil. Puteam să avem noi un copil.”, a declarat Viorica Dăncilă.