Viorica Dăncilă a revenit în politică. S-a plimbat pe străzi și a cântat alături de fanii săi: „Să fie pace în lume!” (VIDEO)

Incredibil ce a putut să facă Viorica Dăncilă. Luni, 4 iulie, fostul premier montat de către Liviu Dragnea a defilat prin orașul Brașov, împreună cu mai mulți membri din partidul său.

04 iul. 2022, 20:05
Viorica Dăncilă a revenit în politică. S-a plimbat pe străzi și a cântat alături de fanii săi: „Să fie pace în lume!” (VIDEO)

Fostul prim-ministru al României, de la PSD, este acum președinte al partidului NOI – Națiune Oameni Împreună. De curând au fost mai organizate mai multe marșuri ale partidului condus de către Dăncilă, în orașe precum Sibiu și Cluj.

Astfel, în timp ce se plimbau pe străzi, membrii partidului cântau pentru pace. În fruntea unei coloane din Brașov se afla Viorica Dăncilă, ce a invitat cetățenii „să militeze pentru pace”.

Aproximativ 50 de participanți au fost la evenimentul din Brașov, organizat de către Viorica Dăncilă.

Coloana formată din câteva zeci de persoane a cântat:

„Să fie pace în lume/

Să fie pace pe Pământ/

Să fie pâine pe masă /

Și toți ai casei acasă/

Să vină o blândă lumină și nu rachete-n grădină, doar vești frumoase să vină.”

Participanții la marș au purtat și pancarte pe care erau scrise mesaje pacifiste precum: „Pacea garantează viitorul omenirii”, „Copiii lumii doresc pacea”.

 

Viorica Dăncilă, gata să candideze din nou la alegerile prezidențiale

 

Viorica Dăncilă, preşedintele partidului NOI, a declarat că nu s-ar teme de o confruntare cu Laura Codruţa Kovesi, în cazul în care fosta şefă DNA va candida la alegerile prezidenţiale din 2024.

Fostul premier Viorica Dăncilă a afirmat că participarea Laurei Codruţa Kovesi la prezidenţiale este deocamdată un scenariu şi rămâne de văzut dacă fosta şefă DNA va decide să candideze.

„Românii sunt pregătiți pentru orice scenariu, la prezidențialele din 2024, dar trebuie să creionăm profilul candidatului. Pentru România, e necesar unul care să aducă pacea în interiorul țării să aducă consens, dar să fie și empatic față de oameni.

E nevoie de un candidat care să iubească România și pe români. Nu știu dacă doamna Kovesi are aceste capacități, decizia aparține electroratului. În partidul NOI este un statut care stabilește cum se va face candidatura. Din fiecare organizație se va face câte o propunere. Tocmai pentru a maximiza candidatura. Vom aborda altfel politica. E greu să spun pe cine voi pune ștampila.

Fiecare trebuie să vină cu un program, vrea să văd o confruntare directă, așa cum am cerut eu în 2019. Trebuie să vedem dacă doamna Kovesi candidează. Nu m-aș teme de o confruntare cu ea. Totuși, este doar un scenariu. Trebuie să ținem cont de modul cum evoluează lucrurile. Ca să generăm încredere, noi, politicienii, trebuie să venim cu soluții la problemele românilor”, a declarat Viorica Dăncilă, la Realitatea Plus.