Imagini revoltătoare cu liderul PSD Cluj. Liviu Alexa, filmat când bea spirt şi are un limbaj suburban: „Săracilor!”

Imagini revoltătoare cu un șef din PSD. Liderul filialei din Cluj, Liviu Alexa, a fost filmat când bea spirt și vorbește într-un limbaj suburban. "Eu cu frații mei stăm pe barosăneală. Băi, credeați că suntem săraci? Voi sunteți săraci", se aude în filmulețul făcut chiar de Liviu Alexa. Imaginile fac parte dintr-o serie de clipuri în care fostul ziarist ironiza deschiderea unui club de noapte din Mamaia, potrivit G4media.ro.

RomaniaTV.net
02 dec. 2019, 13:27
Imagini revoltătoare cu liderul PSD Cluj. Liviu Alexa, filmat când bea spirt şi are un limbaj suburban: „Săracilor!”

„Eu aici cu frații mei pe barosăneală. Credeați, fraierilor, că noi numai mâncare și moeci, doar de astea aveam. Credeați că suntem săraci, băi voi sunteți săraci cu frigiderele voastre de brânză topită. Noi avem aici tot ce ne trebuie. Asta vom bea și niște spirt (arata sticla) Ia pune-mi si mie un pic că chiar as bea. Hai să punem. Uite așa se pune. Doamne-ajuta! Ne uităm la bani. Cum e săracilor băi! Cum e? Haideți că beau în sănătatea voastră. E bună, mă! E bună, mă! Dacă vreți vă așteptăm, nu e problemă, că masa e mare, CARDUL meu e mare. Aici e și un profesor de la academie, nu suntem chiar proști. Uitați cum se uit la noi, sărakilor.”, susţine Liviu Alexa în înregistrarea postată pe Facebook.

Liviu Alexa este cunoscut pentru derapajele sale. Recent, Liviu Alexa, jurnalistul numit de Viorica Dăncilă la şefia organizaţiei PSD Cluj, a înregistrat un video pe Facebook în care îi jigneşte şi insultă pe ziariştii clujeni, care au protestat la conducerea PSD exact faţă de acest tip de comportament al lui Alexa. „Boschetari”, „ţărancă”, „asociaţia papagalilor de presă” sunt doar câteva dintre dintre apelativele folosite de şeful PSD Cluj.

De asemenea, a jignit-o pe deputata Cristina Burciu, care anunțase că va vota guvernul Ludovic Orban. „Cristina Burciu este o amibă politică, care nu are capacitatea de a lua decizii politice de capul ei, ea fiind o mătușică de 50 de ani urcată de la curul vacii spre deputăție”, spunea el.