Imagini revoltătoare la Teleorman, în plină pandemie. Călători înghesuiţi ca sardinele pe ruta Roşiorii de Vede-Beuca. Poliţia face verificări! – VIDEO

Un videoclip filmat într-un mijloc de transport în comun din Teleorman i-a revoltat pe români, joi după-amiază. În maginile apărutee în spaţiul public apar mai mulţi călători îngheszuţi într-un microbuz.

22 apr. 2021, 14:30
Imagini revoltătoare la Teleorman, în plină pandemie. Călători înghesuiţi ca sardinele pe ruta Roşiorii de Vede-Beuca. Poliţia face verificări! – VIDEO

Imagini revoltătoare la Teleorman, în plină pandemie. În microbuzul care circula pe ruta Roşiorii de Vede-Beuca se poate observa că nu sse respecta normelor minime de distanţare. Incidentul s-a  petrecut chiar în momentul în care România se confruntă cu valul trei al pandemiei, covid.

Imagini revoltătoare la Teleorman, în plină pandemie. Călători înghesuiţi ca sardinele pe ruta Roşiorii de Vede-Beuca. Poliţia face verificări! – VIDEO

”Având în vedere imaginile video apărute în spaţiu public, filmate într-un mijloc de transport public de persoane, referitoare la nerespectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă de către transportator şi călători, poliţiştii s-au sesizat şi efectuează verificări în vederea identificării şi sancţionării acestora”, anunţă, joi după-amiază, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman.

În imagini se vede cum călătorii stau în picioare, unul lângă celălalt, într-un mijloc de transport în comun, fără posibilitatea de a păstra distanţa faţă de cei din jur. Imaginile au fost filmate într-un mijloc de transport în comun care face legătura între Roşiorii de Vede şi localitatea Beuca.

Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat aproape 3.000 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore. De asemenea, au fost raportate 150 de decese, iar la secția ATI sunt internați puțin peste 1.400 de pacienți.

Până astăzi, 22 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.039.998 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 959.126 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.989 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 536 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 7.203.810 teste RT-PCR și 818.639 de teste rapide antigenice. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 24.867 de teste RT-PCR (14.391 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 10.476 la cerere) și 12.075 de teste rapide antigenice.

Pe teritoriul României, 43.884 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 11.112 persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 41.194 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 108 persoane.

Citeşte şi: Protest cu dricuri, sicrie şi cruci în Piaţa Victoriei față de noua legislaţie privind înmormântarea morţilor de COVID-19VIDEO
 

 

 


loading...
Partenerii noștri