Imagini senzaționale! Dalida din Las Fierbinți a băut până a căzut. Ea și Geanina au petrecut până dimineață la Nuba

Dalida din Las Fierbinți a băut până a căzut. Ea și colega ei de serial, Geanina, au petrecut până dimineață la Nuba. Cele două actrițe, pe numele lor reale Ecaterina Ladin și Anca Dumitra, nu au fost singure, ci acompaniate de câteva prietene, printre care și Luminița Erga.

14 mart. 2023, 10:40
Imagini senzaționale! Dalida din Las Fierbinți a băut până a căzut. Ea și Geanina au petrecut până dimineață la Nuba
Dalida din Las Fierbinți a băut până a căzut

Dalida din Las Fierbinți a băut până a căzut. Fetele din celebrul serial au fost tare dornice de distracție și au petrecut până în jurul orei 04:00 dimineața. Mai mult, alcoolul n-a lipsit și a cam făcut ceva „victime”. Ecaterina Ladin a avut nevoie de ajutor pentru a se deplasa.

Dalida din Las Fierbinți a băut până a căzut

Ecaterina Ladin a servit pahar după pahar, iar în momentul în care a hotărât să părăsească incinta localului acompaniată de gașca de prietene cu care aterizase în club, a făcut cunoștință cu podeaua. S-a dezechilibrat, vizibil afectată de aburii alcoolului, și a căzut fix la ieșirea din Nuba, acolo aflându-se alți clienți ai localului care au ajutat-o să se ridice.

Imediat după, Anca Dumitra, Ecaterina Ladin și Luminița Erga au urcat într-un taxi și s-au îndreptat, cel mai probabil, către locuința Geaninuței. Asta pentru că, imediat cum au ajuns la destinație, Anca Dumitra s-a dus glonț către intrarea în bloc, lăsându-le puțin în urmă pe „camaradele” sale, potrivit Cancan.ro.

Sursă foto: Cancan.ro

Citește și: Dalida din Las Fierbinți, anunţ surprinzător despre retragerea din activitate. Actriţa are doar 39 de ani

Geaninuţa din Las Fierbinţi vorbeşte de divorţ

Anca Dumitra, simpatica actriță din serialul fenomen „Las Fierbinți”, difuzat la PRO TV, s-a căsătorit civil anul trecut, pe data de 17 decembrie, cu un bărbat austriac alături de care și-a făcut deja planuri mari de viitor. „Foarte drăguț. Nimic nu s-a schimbat. E destul de recentă treaba. Ne vedem peste patru ani și o să îți spun. Gândul bun te face să te duci și să semnezi. Dorința să funcționeze și să meargă și să fie totul frumos toată viața. Asta ne dorim. Din aproape în aproape…”, a declarat Anca Dumitru.

Anca Dumitra și Manfred Spendier sunt împreună de mai mulți ani, însă până de curând, cei doi nu s-au afișat împreună în public. De altfel, prima apariție a celor doi la un eveniment a fost anul trecut, la Gala Gopo. Discretă cu viața personală, Geanina din „Las Fierbinți” a dat detalii despre relația cu iubitul austriac.

Actrița a vorbit despre soțul său, care s-a lovit de biocrația din România fiindcă este cetățean străin. Deși au dus acte în fiecare zi, nici în ultimele 24 de ore nu știau concret dacă va avea loc sau nu momentul pe care l-au așteptat cu sufletul la gură.

La noi oricum a fost complicat cu actele. Deci la divorț nici nu vreau să mă gândesc. Pentru că e cetățean străin au fost mici lucruri care mai trebuiau aduse. Câte un act în fiecare zi și noi, cu 24 de ore înainte nu știam dacă se va întâmpla sau nu”, a mai spus actrița, în spirit de glumă.