Imagini sfâşietoare cu un căţel care îşi aşteaptă stăpânul, de 4 zile, pe un pod. Bărbatul s-a sinucis în acel loc

Imaginile sfâșietoare cu un animal de companie, așezat pe pavajul podului Yangtze din Wuhan. Acesta a așteptat timp de patru zile în locul unde stăpânuş și-a luat viața.

RomaniaTV.net
10 iun. 2020, 06:51

Fotografiile carea au devenit virale au fost făcute inițial de un locuitor identificat sub numele de XU, care a văzut câinele de companie pe pod, scrie publicația Chutian Metropolis Newspaper. Bărbatul care intenționa să adopte câinele, a încercat săptămâna trecută, vineri, să ia animalul de companie și să-l îngrijească. Dar câinele a fugit.

Citeşte şi: Impresionant! Un câine maidanez dirijează circulaţia şi îi ajută pe copii să traverseze. VIDEO cu patrupedul în „exerciţiul funcţiunii”

Du Fân, directorul Asociației pentru Protecția Animalelor Mici din Wuhan, a văzut postarea lui Xu. Acesta a declanșat o campanie de căutare a animalului cu ajutorul voluntarilor locali. El a declarat că loialul cățel, și-a însoțit proprietarul până la Podul Yangtze în seara zilei de 30 mai. Se pare că bietul animal a fost singurul martor ocular la drama stăpânului său. Ofițerii de poliție au verificat materialele de pe camerele de supraveghere, dar din cauza întunericului nu s-au putut vedea prea multe detalii.

Voluntarii organizației încearcă acum să găsească locul unde se află acum credinciosul animal. De asemenea populația a fost rugată să informeze imediat ce vede cățelul. Dacă va fi găsit, acesta va fi dat spre adopție. Du Fan a mai spus: „Credem că este prea trist ca un câine atât de loial să rătăcească pe străzi.

Organizația a declarat marți pentru MailOnline că până acum câinele nu a fost găsit. Voluntarii locali și rezidenții continuă căutarea lui. Devotamentul câinelui a lăsat mii de oameni în lacrimi pe rețelele de socializare din China.