Imagini şocante! Cadavrul unui adolescent de 14 ani a fost găsit în corpul unui crocodil FOTO

Cadavrul unui adolescent de 14 ani a fost găsit în stomacul unui crocodil de 4,2 metri, după ce acum patru zile a fost prins de picior şi tras de reptilă pe fundul unui lac. 

RomaniaTV.net
03 aug. 2020, 16:57

Adolescentul de 14 ani, Ricky Ganya, se afla vineri cu familia lui pe malul râului din Kuching, Malaezia, când crocodilul a sărit din apă şi l-a atacat. Reptila uriaşă l-a prins de picior şi l-a tras cu putere în apă. 

Rudele băiatului s-au panicat şi au chemat autorităţile, însă băiatul a dispărut fără urmă. 

Salvatorii au folosit un pui ca momeală pentru crocodil, pentru a-l ademeni pe mal, însă reptila a fost prinsă abia după patru zile, timp în care corpul băieţelului a fost deja digerat.  

Localnicii au tăiat stomacul reptilei și au găsit hainele lui Ricky, precum și o serie de rămășițe umane. 

„În jurul orei 9:15, crocodilul a luat momeala, un pui, atașat de un cârlig pus de o echipă la un loc situat la aproximativ trei mile distanță de locul în care a fost văzut ultima dată băiatul. Crocodilul a fost tras pe mal unde i s-a verificat stomacul. Din păcate, au rămas rămășițe umane în interior și acestea au fost identificate ca aparținând adolescentului dispărut”, a declarat un ofițer de la Centrul de operațiuni pentru incendii și salvare din Sarawak. 

Rămășițele băiatului au fost duse acasă de familie pentru ca acesta să i se înmormânteze în satul lor.