Un cocalar cu BMW și-a ucis iubita, după ce a intrat cu toată viteza în două autobuze! Bolidul ”zeului șoselelor” s-a oprit chiar lângă cimitir

Un cocalar cu BMW care se credea regele șoselelor și-a ucis iubita chiar lângă Cimitirul Municipal din Sibiu, după ce a pierdut controlul volanului și a intrat cu toată viteza în două autobuze.

01 sept. 2023, 16:45
Un cocalar cu BMW și-a ucis iubita, după ce a intrat cu toată viteza în două autobuze! Bolidul ”zeului șoselelor” s-a oprit chiar lângă cimitir
Un cocalar cu BMW și-a ucis iubita, după ce a intrat cu toată viteza în două autobuze!

Un cocalar cu BMW și-a ucis iubita, după ce a intrat cu toată viteza în două autobuze! Tragedia a avut loc noaptea trecută, după ce șoferul în vârstă de 23 de ani a pierdut controlul volanului, iar bolidul său a sărit peste un sens giratoriu și a intrat în două autobuze.

Citește și Explozie Crevedia: Trei pacienţi rămân în stare critică, 24 au fost externaţi

Un cocalar cu BMW și-a ucis iubita, după ce a intrat cu toată viteza în două autobuze!

În urma impactului, șoferul și alte două tinere de 25 și respectiv 30 de ani au rămas încarcerați.

La scurt timp după producerea accidentului, la fața locului au intervenit mai multe autospeciale de poliție, pompieri și ambulanțe, care au scos victimele dintre mormanele de fiare.

Din nefericire, pentru tânăra în vârstă de 30 de ani, medicii nu au mai putut să facă nimic și au fost nevoiți să îi constate decesul.

Şoferul şi cealaltă pasageră au scăpat doar cu câteva răni și au fost transportaţi de urgenţă la spital.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Dumbrăvii, dinspre Rășinari spre centrul municipiului, un tânăr în vârstă de 23 de ani ar fi intrat în coliziune cu insula sensului giratoriu din dreptul Cimitirului Municipal, după care a lovit două autobuze staționate, fără pasageri.

Din păcate, în urma impactului, a rezultat decesul uneia dintre cele două pasagere, o tânără în vârstă de 30 de ani, dar și rănirea conducătorului auto și a celeilalte tinere aflate în autoturism, în vârstă de 25 de ani, toți cei trei fiind sibieni.

În cauză, se efectuează cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, să fie stabilite toate circumstanțele exacte în care s-a produs acest accident rutier”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

La numai câteva ore de la această tragedie, un autoturism și o basculantă au intrat în coliziune, vineri dimineață, pe DN 72, în zona localității Ariceștii Rahtivani.

La locul indicat s-au deplasat o autospecială de stingere, 2 autospeciale pentru descarcerare, un echipaj SMURD, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Din primele informații primite de la fața locului, în eveniment au fost implicate o autobasculantă și un autoturism, în care se aflau 4 ocupanți. În autoturism există 2 victime încarcerate și inconștiente. Se depun eforturi pentru extragerea acestora. O altă victimă, conștientă, primește îngrijiri medicale din partea unui echipaj SAJ.

Impactul devastator a lăsat în urmă o adevărată tragedie. Șoferul autoturismului, un bărbat de aproximativ de 60 ani, a fost declarat decedat. Un pasager al autoturismului, barbat aproximativ 23 ani, se află în stare de inconștiență și este asistat medical de echipajul TIM și predat către elicopterul SMURD. Un alt pasager al autoturismului, femeie aproximativ 24 ani, este în stare conștientă și este asistată de SAJ; Cel de-al patrulea pasager al autoturismului, bărbat, conștient, cu leziuni minore, primește îngrijiri medicale la fața locului.

Pe de altă parte, șoferul autobasculantei nu a fost afectat în mod semnificativ și nu a necesitat îngrijiri medicale.

Citește și Un nou accident cumplit: un mort şi trei răniţi în stare gravă