Imagini şocante cu atacul sângeros al poliţistului care şi-a înjunghiat soţia în stradă. Totul a durat mai puţin de trei minute

Au apărut noi detalii în cazul atacului sângeros al polițistului local din Oradea. Victima este fosta lui soție, care femeia avea un ordin de restricție după divorț impotriva fostului sef din Poliția Locală. Între timp au apărut imagini cu atacul bărbatului.

12 ian. 2021, 12:00
Imagini şocante cu atacul sângeros al poliţistului care şi-a înjunghiat soţia în stradă. Totul a durat mai puţin de trei minute

Cadrele surprinse de camerele de supraveghere arată că actele violente au început la ora 18.09 şi au durat mai puţin de 3 minute. Paul Kover şi-a înjunghiat soţia chiar lângă un taxi ce staţiona cu motorul pornit faţa blocului, la câţiva metri în faţa maşinii femeii, unde se presupune că cei doi soţi au avut în prealabil o discuţie controversată.

Imaginile intrate în posesia ebihoreanul.ro arată că fostul şef al Poliţiei Locale îi aplică femeii, pe care ea trântit-o la pământ, mai multe lovituri cu cuţitul, fapt ce îl determină pe taximetrist să dea în marşarier, speriat de ceea ce vede. În vreme ce Kover se îndreaptă, împleticit, spre bloc, femeia zace câteva secunde pe caldarâm, apoi pare că se duce spre taximetrist, cerându-i ajutor.

Citeşte şi Atacatorul femeii înjunghiate din Oradea a fost prins. Este fostul șef al Poliției Locale

Văzând-o ridicată în picioare, agresorul se întoarce însă spre victimă, iar şoferul de taxi demarează şi părăseşte pur şi simplu scena, evitând scandalul. Femeia rămâne singură în faţa lui Kover, care o aleargă în jurul maşinilor şi prin parcare, până la intrarea în scara blocului, unde o prinde, o culcă la pământ şi îngenunchează lângă ea.

După circa 50 de secunde, Paul Kover se ridică, coboară scările şi porneşte, cu greutate, pe aleea de lângă bloc şi, obosit sau rănit, se aşază din nou în genunchi, pe iarbă. După câteva secunde, dă să se întoarcă spre femeie, care însă îl vede şi se ridică de pe jos, refugiindu-se în scara blocului. Drept urmare, bărbatul renunţă şi porneşte clătinându-se pe alee, îndepărtându-se de scena evenimentelor.

Pe lângă taximetrist, în proximitate, ca martori, se aflau, potrivit înregistrării, ocupanţii a cel puţin două maşini, care erau în parcare cu farurile pornite, plus încă o femeie şi un bărbat care au ieşit din scara blocului. Femeia a intrat însă repede înăuntru când soţii Kover s-au apropiat, iar bărbatul i-a ocolit grăbit pe scări, mergând spre o altă persoană, care la rândul ei asista la scenă de pe trotuarul de vizavi de bloc.

Niciunul dintre martori nu a intervenit în sprijinul femeii aflate în pericol.


loading...