Imagini șocante cu momentul în care elevul din Timișoara a scos pistolul și și-a împușcat colegul de clasă

Au apărut primele imagini cu momentul în care elevul din Timișoara a scos pistolul și și-a împușcat colegul de clasă. Băiatul în vârstă de 16 ani este cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

11 nov. 2022, 20:17
Imagini șocante cu momentul în care elevul din Timișoara a scos pistolul și și-a împușcat colegul de clasă

Au apărut primele imagini cu momentul în care elevul din Timișoara a scos pistolul și și-a împușcat colegul de clasă. Incidentul șocant a avut loc la Liceul cu Program Sportiv „Banatul”, pe data de 14 octombrie, însă cazul a ajuns în atenția poliției abia marți.

Citește și Incident șocant la un liceu din Timișoara! Un elev și-a împușcat colegul cu un pistol de airsoft. Agresorul s-a ales cu dosar penal

După ce au vizionat aceste imagini, oamenii legii s-au autosesizat și au deschis pe numele băiatului de 16 ani o anchetă penală pentru loviri și alte violențe.

Imaginile au surprins întregul moment în care cei doi elevi, aflați în pauză au început să se certe. La un moment dat, pe imaginile care acum se află în custodia poliției, se vede cum unul dintre băieți scoate de la brâu pistolul de airsoft și îl îndreaptă către colegul său după care trage cu o bilă de cauciuc, potrivit Antena 3 CNN.

„În fapt, la data de 14 octombrie 2022, la o unitate școlară din Timișoara, în timpul pauzei de la ora 11:00, a avut loc o altercație între doi elevi, în vârstă de 15 și 16 ani, iar la un moment dat tânărul de 16 ani a scos de la brâu o armă tip airsoft, pe care a îndreptat-o către colegul său și a tras cu o bilă asupra sa”, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii Secției 2 Timișoara s-au sesizat din oficiu marți, la trei săptămâni de la incident și au efectuat cercetări inclusiv acasă la elevul agresiv, unde au găsit arma din imagini npe care au ridicat-o.

Părinții minorului le-au spus oamenilor legii că acesta și-ar fi cumpărat arma de pe internet.

Băiatul are acum un dosar penal pentru loviri și alte violențe și trebuie să plătească o amendă contravențională de 1.000 de lei

”A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei conform Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor și munițiilor și ca măsură complementară a fost confiscată arma cu o cutie de bile și un tub de gaz”, a mai transmis IPJ Timiș.

Până acum, nimeni nu a știut despre acest incident, nici măcar directorul unității de învățământ, spun anchetatorii.

Citește și HALUCINANT! O fată în vârstă de 17 ani a murit la patru luni după naștere. Medicii au uitat mai multe pansamente în corpul ei