Incident șocant la un liceu din Timișoara! Un elev și-a împușcat colegul cu un pistol de airsoft. Agresorul s-a ales cu dosar penal

Incident șocant la un liceu din Timișoara! Un elev și-a împușcat colegul cu un pistol de airsoft. Între cei doi ar fi avut loc o ceartă, iar la un moment dat, unul dintre ei a scos pistolul și a tras în celălalt.

09 nov. 2022, 20:31
Incident șocant la un liceu din Timișoara! Un elev și-a împușcat colegul cu un pistol de airsoft. Agresorul s-a ales cu dosar penal

Caz șocant la un liceu din Timișoara! Un elev și-a împușcat colegul cu un pistol de airsoft. Incidentul ar fi avut loc în timpul unei pauze când cei doi s-ar fi certat, iar unul dintre ei a scos un pistol și a tras în celălalt coleg.

Citește și Om de afaceri găsit mort în râpă după ce s-a răsturnat cu ATV-ul. Lasă orfani doi copilaşi

Incidentul șocant a avut loc la Liceul cu Program Sportiv „Banatul”, pe data de 14 octombrie, însă cazul a ajuns în atenția poliției abia marți.

„În fapt, la data de 14 octombrie 2022, la o unitate școlară din Timișoara, în timpul pauzei de la ora 11:00, a avut loc o altercație între doi elevi, în vârstă de 15 și 16 ani, iar la un moment dat tânărul de 16 ani a scos de la brâu o armă tip airsoft, pe care a îndreptat-o către colegul său și a tras cu o bilă asupra sa”, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii Secției 2 Timișoara s-au sesizat din oficiu marți, la trei săptămâni de la incident și îl cercetează pe elevul agresiv pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Acesta s-a ales cu dosar penal, dar și cu o amendă în valoare de 1.000 de lei.

”A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei conform Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor și munițiilor și ca măsură complementară a fost confiscată arma cu o cutie de bile și un tub de gaz”, a mai transmis IPJ Timiș.

Elevul agresat nu a fost rănit în urma incidentului, însă polițiștii continuă cercetările și urmează să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate.

Citește și Un tânăr de 27 ani şi-a dat foc şi s-a aruncat de pe un bloc din cauza unei iubiri neîmpărtășite