Imagini şocante cu Sorina. Conectată la aparate, marea iubire a lui Guţă abia mai are suflu

În urmă cu o săptămână, Tzancă Uraganu făcea un apel către colegii de breaslă şi către cei care au iubit muzica Sorinei să o ajute financiar, deoarece aceasta "se zbate între viaţă şi moarte" şi ar urma să fie supusă unui transplant de rinichi în Turcia. Lucrurile au fost, însă, interpretate întrucâtva greşit, iar Sorina a venit cu lămuriri.

04 iun. 2022, 22:50

Imagini şocante cu Sorina. Conectată la aparate şi răsuflând greoi, Sorina a explicat, în două clipuri postate pe TikTok, cum a ajuns Tzancă la concluzia că suferă de o boală gravă, dar şi de ce nu mai are bani şi depinde de ajutorul financiar al celor din jur.

Imagini şocante cu Sorina. Fosta manelistă abia mai răsuflă

Colegul meu, Tzancă, Dumnezeu să-l binecuvânteze şi pe copiii lui. El a vrut să facă un bine şi m-a chemat la o cântare şi i-am explicat care e problema cu mine. I-am explicat că nu pot să mai iau cântări că sunt bolnavă şi nu mai pot să cânt. El s-a necăjit că e un om sufletist, ştie toată lumea. Şi mi-a zis: Sora mea, cum de nu mi-ai spus mie, de ce nu ne-ai spus nouă să te ajutăm?„, a explicat Sorina în clipul postat pe TikTok

@elenanatalia14 Răspunde lui @ilonasoare ♬ sunet original – 🎀💖Elena💖🎀

De ce a ajuns Sorina la sapă de lemn

Totodată, răspunzând la întrebările urmăritorilor, manelista a explicat şi de ce a ajuns să nu mai aibă niciun ban, deşi recunoaşte că a câştigat sume uriaşe din cântări. Fosta mare iubire a lui Nicolae Guţă susţine că şi-a ajutat toate rudele cu bani şi a suportat cheltuielile din cei cinci ani în care mama ei a fost grav bolnavă.

Citeste si Tzancă Uraganu îl demolează pe Nicolae Guţă pentru că o lasă pe Sorina să moară! „I-ai luat toţi banii atâţia ani de zile! Măcar acuma să faci şi tu un gest şi să nu o laşi să moară!”

N-am cerut milă de la nimeni în viaţa mea, numai la Iisus Hristos Domnul Sfânt şi Adevărat, iar dacă am căzut de pe cale, dacă am căzut de la credinţă, nu mi-am pierdut nădejdea în Dumnezeu. Se mai spune că unde-s banii tăi, care-ai făcut, care-ai cântat. Domnul Iisus Hristos ştie, cinci ani de zile eu am ţinut-o pe măicuţa mea prin spitale. Eu n-am strâns bani, nu mi-am făcut palate şi hoteluri, desi am făcut mulţi bani, am făcut mulţi bani la viaţa mea, am ţinut familii, cumnaţi, nepoţi, mamă, surori, poate m-am dus la cântat cu papuci rupţi, dar nepoţii au fost îmbrăcaţi, mâncaţi, nu au dus lipsă de nimic, slăvit să fie Domnul„, a spus fosta manelistă în clip.

@elenanatalia14 Răspunde lui @maryacatalina1 ♬ sunet original – 🎀💖Elena💖🎀

Citeste si Ce boală are, de fapt, Sorina, marea iubire a lui Nicolae Guţă. Imagini şocante cu fosta manelistă