IMAGINI ŞOCANTE! Cum arăta Margherita de la Clejani înainte de operaţiile estetice FOTO

Margherita de la Clejani ţine prima pagină după ce a provocat un accident auto și polițiștii au descoperit că se afla sub influența substanțelor psihoactive.

04 iun. 2020, 09:00

Margherita de la Clejani a suferit mai multe operaţii estetice care au transformat-o radical. Chiar dacă și-a șters între timp pagina de Instagram, pe internet tot au rămas fotografiile cu ea, de dinainte să fi făcut numeroase intervenții estetice.

Viorica de la Clejani, criză de nervi ÎN DIRECT la TV. „Vreţi să moară ca Mădălina Manole?”

După ce și-a mărit extrem de mult buzele și a ales o altă culoare la păr și ochi, vedeta şi-a făcut implant, iar transformarea este uriaşă.

Margherita de la Clejani, dezvăluiri în premieră: „A fost un mic accident. N-am omorât pe nimeni. Nu m-aţi văzut voi drogată!” VIDEO

„Acum zâmbesc şi asta e bine. Întotdeauna cred că există speranţă în inima fiecărui om. (…) Nu trec printr-o situaţie tocmai bună. Familia mea este foarte afectată. Mă gândesc la mama, tatăl şi la fratele meu care se uită la televizor şi văd un titlu: Margherita, drogată la volan cu heroină. Vreau să confirm acest lucru aici. Nu este adevărat. Eu sunt contra drogurilor”, a declarat Margherita de la Clejani la România TV.