Imagini şocante de la accidentul în care regizorul TVR Iasi Tudor Axinte a murit alaturi de soţia sa VIDEO CAMERE SUPRAVEGHERE

Camerele de supraveghere au surprins teribilul accident cu doi morţi din Iaşi.

RomaniaTV.net
25 aug. 2019, 18:56

Accident teribil in judetul Iasi, duminică după amiază. Accidentul rutier s-a soldat cu decesul a doua persoane. Alti patru  oameni sunt raniti. Evenimentul rutier s-a produs in comuna Probotasat Balteni. Din primele informatii, accidentul s-a produs intre o motocicleta si un autoturism Volkswagen Passat. In urma impactului, patru persoane au fost ranite, iar motociclistul a fost prins sub autoturism.

“Într-o curbă, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a intrat pe contrasens, în coliziune cu autovehiculul marca Volkswagen.  În urma impactului, a rezultat atât decesul motociclistului cât și al pasagerei aflată pe motocicletă, soţia lui”, au transmis reprezentanţii Poliţiei.

Este vorba despre un bărbat şi o femeie – soţ şi o soţie -, ambii în vârstă de 53 de ani, din municipiul Iaşi. Conducătorul motocicletei Honda – Teodor Cristian Axinte – se îndrepta dinspre Trifeşti spre Iaşi.