Imagini șocante! Jurnalistă lovită de o mașină chiar în timp ce transmitea în direct. VIDEO

O reporteră din Statele Unite a fost lovită de o mașină chiar în timp ce transmitea în direct. Jurnalista i-a uimit pe toţi după ce s-a ridicat și a continuat live-ul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

21 ian. 2022, 09:49
Imagini șocante! Jurnalistă lovită de o mașină chiar în timp ce transmitea în direct. VIDEO

O jurnalistă a fost lovită de mașină în timp ce transmitea în direct, din fericire s-a ales doar cu o sperietură, dar a putut să-şi continue transmisiunea.

Doamne Dumnezeule! Tocmai ce am fost lovită de o mașină, dar sunt bine, Tim, sunt bine”, l-a asigurat reportera Tori Yorgey pe prezentatorul aflat ]n studio, imediat după ce un SUV a izbit-o în plin în timpul unei transmisiuni live.

Citeste si Alexei Navalnîi a publicat fotografii compromiţătoare din palatul de un miliard de dolari al lui Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin are şi sală de striptease în reşedinţa de la Marea Neagră

Jurnalistă lovită de mașină în timp ce transmitea în direct

Femeia i-a mărturisit colegului din studio că i-a trecut toată viaţa prin faţa ochilor.

„Totul este bine. Am mai fost lovită de o mașină la facultate chiar în felul acesta. Mă bucur că sunt bine. Tu ești bine, totul este bine. Suntem bine Tim. Doamnă, sunteți foarte drăguță. Totul este bine. Oh, Doamne. Știi este ultima mea săptămână la muncă și cred că din această cauză mi s-a întâmplat.

Chiar nu știu, Tim. Toată viața mi-a trecut prin fața ochilor, dar asta este o transmisiune live și totul este bine. Oh, Doamne. Femeia aceea a fost foarte drăguță. Ea nu a vrut, a fost un accident, știu că așa a fost. Sunt bine, totul este bine. Dar din nou Tim, ne întoarcem la transmisiune, nu?

Citeste si Selfie pe capota maşinii care se scufundă într-un râu îngheţat. Distracţia era să o coste viaţa pe şoferiţă: „dacă ar fi, aş face-o din nou”. IMAGINI VIRALE