Selfie pe capota maşinii care se scufundă într-un râu îngheţat. Distracţia era să o coste viaţa pe şoferiţă: „dacă ar fi, aş face-o din nou”. IMAGINI VIRALE

O şoferiţă din Canada şi-a riscat viaţa pentru un selfie făcut pe capota maşinii care se scufunda într-un râu îngheţat. Deşi a fost la un pas de moarte, femeie spune că ar repeta oricât această experienţă.

19 ian. 2022, 11:51
Selfie pe capota maşinii care se scufundă într-un râu îngheţat. Distracţia era să o coste viaţa pe şoferiţă: „dacă ar fi, aş face-o din nou”. IMAGINI VIRALE

Selfie pe capota maşinii care se scufundă într-un râu îngheţat. S-a întâmplat în Canada. În timp ce maşina sa se scufunda într-un râu îngheţat, şoferiţa s-a urcat pe capotă pentru a face un selfie.

Selfie pe capota maşinii care se scufundă într-un râu îngheţat

Citeşte şi O poliţistă de 25 de ani s-a împuşcat în cap la Mehedinţi

Femeia conducea maşina pe un râu îngheţat de lângă Ontario în momentul în care gheaţa s-a spart şi autoturismul a început să se scufunde. În loc să stea liniştită ca să nu cadă în apă, şoferiţa s-a urcat pe capota maşinii şi a început să-şi facă selfie.

„Copiii se jucau pe patinoarul din spatele casei, moment în care au văzut acel model de Subaru galben care mergea cu mare viteză pe râu.”, povestesc martorii, potrivit stirileprotv.ro. 

Câţiva oameni care locuiau în apropierea râului au luat imediat un caiac şi au mers să o salveze.

„Am urcat-o în caiac şi imediat ce am tras-o, mașina s-a scufundat complet. Imediat ce am scos-o pe tânără din apă, am întrebat-o de ce a făcut asta, moment în care ea mi-a răspuns: “Doar ca să mă distrez”. Nu mi-a venit să cred ce aud. Ba chiar mi-a spus, citez, ‘dacă ar fi, aş face-o din nou’ ” , a spus unul dintre oamenii care i-au salvat viaţa şoferiţei.

Imaginile cu şoferiţa care îşi făcea selfie în timp ce autoturismul său se scufunda în râul îngheţat au devenit virale.

 

În Canada este legal să conduci pe râuri înghețate, dar trebuie respectată o limită de viteză. Cum şoferiţa nu a făcut acest lucru, va fi sancţionată.

Citeşte şi Elev înjunghiat în drum spre şcoală. Scene şocante în plină stradă, în Timişoara