IMAGINI ŞOCANTE lângă Bucureşti. Un cal a fost bătut şi apoi abandonat VIDEO

Imagini şocante cu un cal bătut şi abandonat într-o curte nelocuită de lângă Capitală. Un bărbat a descoperit animalul căzut şi a sunat la 112. La faţa locului au sosit pompierii, reprezentanţii Primăriei şi ai unei asociaţii de protecţie a animalelor. De asemenea, medicul veterinar al comunei unde a fost găsit se chinuie să ţină animalul în viaţă cu perfuzii, informează România TV.

17 aug. 2015, 10:37
IMAGINI ŞOCANTE lângă Bucureşti. Un cal a fost bătut şi apoi abandonat VIDEO

Calul a fost găsit aproape mort în comuna Domneşti din judeţul Ilfov, iar autorităţile sosite la faţa locului au găsit cu greu o soluţie să ridice animalul prăbuşit la pământ.

Reprezentanţii unei asociaţii de protecţie a animalelor au apelat şi la ajutorul unui medic veterinar ca să acorde îngrijiri calului. Şansele lui de supravieţuire sunt însă reduse.

Asociaţia de protecţie a animalelor intenţioneză să adopte calul dacă acesta va trăi. Poliţiştii efectuează acum cercetări pentru a da de urma proprietarului.

Din fericire, calul are cip, iar proprietarul poate fi găsit uşor. Până acum se ştie doar că acesta este din Prahova. Cei care au maltratat şi abandonat animalul riscă amendă şi chiar închisoare.

Citeşte şi Imagini sfâşietoare. Un cal epuizat se zbate în agonie pe marginea şoselei, medicul a refuzat să-l ajute VIDEO