Imagini ȘOCANTE! O femeie a fost împinsă cu brutalitate pe scările de la metrou

Imagini șocante surprinse la metroul din Paris au ajuns pe rețelele sociale. O femeie a fost împinsă pe scări de un bărbat, în timp ce martorii la incident priveau intrigați și spuneau că i s-a spart capul.

17 apr. 2021, 20:46
Imagini ȘOCANTE! O femeie a fost împinsă cu brutalitate pe scările de la metrou

Imagini șocante surprinse la metrou, în Paris, au ajuns pe rețelele sociale. O femeie a fost împinsă pe scări de un bărbat, în timp ce martorii la incident priveau intrigați și spuneau că i s-a spart capul.

Pe înregistrarea video se observă cum cei doi au un schimb de replici dur, iar la un moment dat femeia încearcă să-l lovească pe bărbat. Atunci când voia să coboare scările de la metrou, bărbatul o împinge cu forță. Femeia a aruncată mulți metri în față, însă din fericire a reușit să se prindă de balustradă, conform LeFigaro.

Totul s-a întâmplat în fața intrării în stația de metrou Porte de la Chapelle, din Paris, potrivit Le Figaro. Nu se știe în momentul de față de la ce a pornit conflictul dintre cei doi.

Oamenii legii au fost alertați, iar autorul a fost identificat și arestat.

Crima de la metrou care a îngrozit România în 2017

Un incident mult mai tragic a avut loc în România, la metrou, în urmă cu patru ani, când o tânără și-a pierdut viața după ce a fost împinsă în fața metroului.

Reamintim că Magdalena Şerban a comis oribila crimă în seara de 13 decembrie 2017. Două fete au fost atacate atunci, în două staţii de metrou diferite. Prima victimă, care a reuşit să se salveze, a fost o fată de 20 de ani. Aceasta a fost împinsă în faţa metroului în staţia Costin Georgian, dar s-a salvat în ultima clipă.

A urmat apoi atacul de la Dristor. Tânăra de 25 de ani nu a avut nicio şansă după ce a căzut pe şine şi a fost spulberată de metrou. Magdalena Șerban a pândit momentul în care victima sa, care aştepta trenul la marginea peronului, nu era atentă. A împins-o în faţa metroului care se apropia de staţie.

Când tânăra a încercat să se salveze şi să revină pe peron, femeia a lovit-o cu piciorul în cap, izbind-o de tren. Totul a durat 10 secunde, dupa care suspecta s-a facut nevăzută.

După patru ore de la crimă, femeia a fost găsită de un echipaj al Poliţiei Transporturi, în zona Unirii.

Criminala de la metrou a fost condamnată la închisoare pe viață pentru crima pe care a comis-o.