IMAGINI ŞOCANTE. Oraşul Lugansk este împânzit de cadavre, iar luptele continuă FOTO, VIDEO

În Lugansk luptele sângeroase continuă şi zeci de cadavre sunt împrăştiate pe străzi. Oamenii au auzit focuri de armă din direcţia unui depozit din oraş, iar în cartierul "Oxford" şi "Iubileinovo" se ridică nori de fum de la lansatoarele de rachete, totul fiind ocupat de terorişti.

20 iul. 2014, 18:32

Mai multe clădiri au fost avariate în urma exploziilor, iar în curţile oamenilor sunt de zeci de cadavre din rândul civililor, fiind o imagine de coşmar. Mai mult, automobilele parcate în stradă sunt vandalizate iar piaţa din partea de nord a oraşului a fost parţial incendiată, potrivit Deschide.md.

Citeşte şi Lupte intense în Ucraina: Separatiştii au pierdut aeroportul din Lugansk

Lupte au loc neîntrerupt deja de câteva zile şi s-au extins până în suburbiile oraşului. În localitatea Kambrod se împuşcă neconetenit în direcţia caselor de locuit. Imaginile şi pozele din ultimele zile care au apărut pe internet vorbesc de la sine despre teroarea din regiune.

Citeşte şi RĂZBOI în UCRAINA. 12 morţi în regiunea Doneţk în cursul zilei de sâmbătă

Şase persoane au fost ucise şi opt, inclusiv un adolescent, au fost rănite în cartierul Petrovski din Doneţk, potrivit unui bilanţ realizat sâmbătă seară, au declarat aceleaşi surse, care nu au precizat dacă victimele sunt doar din rândul civililor sau şi al combatanţilor, informează Agerpres.

Citeşte şi RĂZBOI în Ucraina. Şapte militari, UCIŞI în ultimele 24 de ore. Separatiştii au aruncat un pod în aer

La Mariinka, şase oameni au fost ucişi şi patru răniţi în noaptea de vineri spre sâmbătă, au adăugat autorităţile regionale.

Citeşte şi Rusia ameninţă Ucraina după tiruri de artilerie la frontieră