Imagini şocante: a murit pe terenul de fotbal după o ciocnire cu atacantul advers. Avea 20 de ani

 Un portar a murit dupa o ciocnire violenta cu adversarul sau, pe terenul de fotbal. Momentul terifiant a fost filmat

23 dec. 2021, 13:27
Imagini şocante: a murit pe terenul de fotbal după o ciocnire cu atacantul advers. Avea 20 de ani

Lumea fotbalului trăieşte din nou clipe cumplite. Un jucător de 20 de ani, Taufik Ramsyah, s-a stins din viaţă după ce a primit o lovitură la cap în timpul unui joc de fotbal.

Academicianul Dan Berindei, descendent al familiei Brâncoveanu, a murit
Taufik Ramsyah (20 de ani), portarul lui Tornado FC, a murit după o coliziune extrem de dură cu un adversar, în timpul meciului pe care echipa sa l-a susținut în compania celor de la Wahana FC, în liga a treia din Indonezia.

În momentul în care a ieşit din poartă să blocheze un adversar, acesta a fost lovit în cap cu piciorul. Portarul a părăsit terenul inconştient şi a fost transportat de urgenţă la spital. Medicii au încercat să îl salveze, însă după o intervenţie chirurgicală complicată, fotbalistul nu a mai rezistat şi s-a stins din viaţă.

Puteți vedea momentul terifiant în video-ul de mai jos din cadrul articolului.

Medicii au încercat să-l salveze, portarul a suferit o intervenție chirurgicală complicată, însă trupul său nu a mai rezistat și a murit. Anunțul decesului fotbalistului de 20 de ani a fost făcut de clubul Tornado FC, pe rețelele sociale.

Adam Rosen, participant la trei ediții ale Jocurilor Olimpice de iarnă, a murit la vârsta de 37 de ani
”Vești triste, Taufik Ramsyah a murit. Din copilărie iubea acest sport, iar ultimele clipe și le-a petrecut apărând poarta și făcându-și meseria pe care o îndrăgea atât de mult. Acum, Taufik ne-a lăsat cu pasiunea și devotamentul său pentru acest sport”, se arată în comunicatul celor de la Tornado FC.