IMAGINI ŞOCANTE. Un bărbat, snopit în bătaie de un consilier local şi fiul său VIDEO

Consilierul local şi fiul acestuia s-au năpustit din senin asupra victimei şi au început să o lovească, mai întâi cu pumnii şi cu picioarele, apoi cu o bâtă. Motivul scandalului este halucinant: bătăuşii s-au supărat că nu au fost salutaţi.

26 apr. 2015, 07:56
IMAGINI ŞOCANTE. Un bărbat, snopit în bătaie de un consilier local şi fiul său VIDEO

Bătaia a avut loc în plină zi, pe stradă, la Schitu Duca, în judeţul Iaşi. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum cei doi agresori, tată şi fiu, sar pe bărbat. Îl lovesc pe om cu picioarele, apoi cu o bâtă, după care scot şi un cuţit, potrivit stirileprotv.ro.

„Mi-a dat fiul din spate cu parul, tatăl a venit din urmă cu un cuţit. Mi-a dat cu parul în cap, am căzut jos, mi-am pierdut cunoştinţa şi tatăl a mai dat cinci-şase pari”, a spus bărbatul agresat.

Cei doi l-au lovit pe om până s-a prăbuşit, ba chiar i-au luat la bătaie şi pe sătenii care au sărit în ajutor.

Bătăuşii s-ar fi supărat că victima nu i-a salutat şi au vrut să îi aplice o corecţie. Mai grav este că unul din ei e consilier local. Fiul său a negat că ar avea vreo legătură şi spune că poliţiştii îl confundă.

Victima a stat în spital trei săptămâni, iar acum, când a fost externat şi au apărut şi imaginile care arată exact ce s-a întâmplat, a depus plângere la Parchet.

Citeşte şi Violenţă extremă în Dâmboviţa. Femeie bătută cu bâta de baseball de soţ