Imagini șocante! Un ren lovit de TIR a fost la un pas să omoare șoferul camionului! A fost nevoie de un excavator pentru a-l scoate din cabina șoferului!

Un ren a ajuns în mod bizar în cabina unui tir. Animalul nu a vrut să își testeze abilitățile de șofer, ci din păcate, a aterizat în cabina autocamionului împotriva voinței lui.

02 dec. 2022, 11:34
Imagini șocante! Un ren lovit de TIR a fost la un pas să omoare șoferul camionului! A fost nevoie de un excavator pentru a-l scoate din cabina șoferului!

Imagini șocante! Un ren care a ajuns în mod bizar în cabina unui tir a fost la un pas să îl omoare pe șoferul camionului. Pentru a-l scoate din cabina autocamionului a fost nevoie de un excavator. Intervenția a fost una destul de grea.

Citește și Nicușor Dan a aprins luminițele în București. Cât costă instalațiile pentru 2022/2023

Bietul animal a ajuns în cabina șoferului de tir în urma unui accident destul de grav. Renul a fost lovit de autocaminon, chiar în momentul în care a încercat să traverseze șoseaua care desparte pădurea în care trăiește.

Acesta a apărut ca din senin pe șosea, iar șoferul tirului nu a reușit să evite impactul și l-a lovit pe bietul animal atât de puternic încât acesta a intrat în cabina autocamionului prin parbriz.

Pe rețelele de socializare circulă mai multe imagini impresionante de la intervenția autorităților în urma căruia, renul care era cât pe ce să îl strivească pe șofer, a fost scos cu un excavator din mastodontul, care era cât pe ce să îi facă de petrecanie.

Cu siguranță că după această experiență, renul nostru se va asigura de două ori atunci când va traversa strada.

Citește și Doliu la Hollywood! Un actor din serialul ”Orange Is the New Black” a murit în somn, la doar 56 de ani