Imagini spion cu Dacia Duster 3 și Dacia Bigster care urmează să fie lansată în 2024

Viitoarea generație de modele Dacia Duster 3 și viitorul model Dacia Bigster care urmează să fie lansat pe piața începând cu anul viitor au fost surprinse în trafic în București.

06 iun. 2023, 16:17
Imagini spion cu Dacia Duster 3 și Dacia Bigster care urmează să fie lansată în 2024

Autolatest a surprins pe soselele din Bucuresti viitoarea generatie de modele Dacia Duster 3 și Dacia Bigster, model care urmeaza sa fie lansat pe piata in 2024.

Citește și: Avertisment de la Dacia: se scumpesc mașinile. Câți bani au plătit clienții, în medie, pentru un autoturism al mărcii franceze

Noul model de Dacia Duster 3 nu are transmisie integrala pentru ca puntea spate este rigida cum vedem la Sandero sau Clio de la care este imprumutata platforma. De asemenea, viitoarea Dacia Duster 3 va avea in continuare GPL, insa modificarile sunt prea ample pentru a vinde masina la inceput cu transmisie integrala, versiunile actuale Duster 4×4 avand o cota mica de piata, scrie Autolatest.

Citește și: Românii nu se dezic de mașinile pe motorină. Un șofer a renunțat la Dacia Spring după numai un an: „M-am întors la o mașină normală – Golf 2.0 TDI”

Se vorbește și despre lansarea unui Duster 3 Hybrid care va avea motorul 1.6 Aspirat de la Nissan si cutia multimodala cu 4 trepte.