Imagini uluitoare cu Rolls-Royce Phantom, varianta off-road. Are şase roţi, volan din piele de crocodil şi frâne placate cu aur! Preţul astronomic cerut pentru maşina rară

Ca şi cum preţul de achiziţie de aproape 400.000 de dolari n-ar fi suficient de mare, un francez excentric a transformat un Rolls-Royce Phantom, un etalon al luxului, într-o maşină off-road. Monstrul a fost modificat într-un atelier specializat şi acum are şase roţi, dar şi dotări inedite precum frâne placate cu aur şi volan din piele de crocodil. El speră să-şi vândă creaţia contra sumei de 5,2 milioane de euro.

03 iul. 2022, 17:09

Maşina de lux Rolls-Royce Phantom, în varianta off-road, a fost modificată în atelierul condus de francezul Alexandre Danton. El a reuşit să o transforme într-un vehicul cu şase roţi, după ce i-a adăugat axul de pe puntea spate şi elemente din caroseria de la un BMW seria 7 din 2005. La exterior, i-a adăugat trepte laterale şi pe plafon a instalat faruri suplimentare de culoare galbenă, aşa cum se regăsesc în dotarea maşinilor folosite pe trasee cu teren accidentat.

Nu lipsesc nici umbrelele integrate special în cadrul uşilor din spate, o parte integrantă a luxului oferit de constructorul britanic Rolls-Royce.

În schimb, francezul a refăcut complet tapiţeria din piele a scaunelor şi a instalat tablete în tetiere pentru ca pasagerii să se poată uita la filme în timpul călătoriei. Mai mult, cel care va conduce această maşină de lux va beneficia de o cotieră îmbrăcatăă în piele de şarpe, conform Daily Mail.

Sub capotă se află motorul original al Rolls-Royce Phantom, un V12 de 6,7 litri care dezvoltă 453 de cai putere.

Citeşte şi: FOTO. Plaja de lux din Europa pe care Bianca Drăgușanu o iubește. O noapte de cazare costă cât 2 salarii medii

Alexandre Danton, care este din Lyon, a publicat pe Instagram o poză cu maşina Rolls-Royce Phantom în varianta cu şase roţi, alături de mesajul: „Vă place să aveţi şase roţi? Mie, da”.

Din păcate, acest model Rolls-Royce nu este unicat deoarece o maşină produsă de acelaşi constructor a mai fost modificată pentru a avea şase roţi.

Danton îşi modifică maşinile după bunul plac în garajul pe care-l deţine în Ardeche, o localitate din sud-estul Franţei.

Citeşte şi: Câți bani pe lună câștigă Dorian Popa din social media. Ce planuri are artistul cu afacerea în imobiliare


loading...