Imagini ULUITOARE într-un club din România. Vezi ce au făcut cinci tineri pentru a scăpa de nota de plată

Au băut şi s-au distrat întreaga noapte în club, apoi s-au făcut nevăzuţi. Cinci tineri au petrecut într-un renumit local din Cluj, iar la plecare le-a venit o idee de zile mari: au plecat, unul câte unul, pe furiş, fără să achite nota de plată.

RomaniaTV.net
13 oct. 2014, 06:32
Imagini ULUITOARE într-un club din România. Vezi ce au făcut cinci tineri pentru a scăpa de nota de plată

Cinci tineri din Satu Mare au chefuit o noapte întreagă în Clubul Diesel din Cluj și apoi au plecat pe furiș, fără să achite nota de plată. Cei cinci au fost identificați însă după imaginile surprinse de camerele de vedere ale clubului și au fost reclamați la Poliție. „Nota de plată era de câteva sute de lei. Toți au părăsit localul unul câte unul, fără a cere nota de plată, tocmai pentru a nu trezi bănuieli. Există păstrate toate înregistrările video din momentul sosirii în club, până la părăsirea lui pe furiș. Ospătarul care i-a servit și pe care l-au înșelat, „țepuit” în argoul specific, lucrează în două locuri pentru a-și întreține familia”, a declarat conducerea clubului pentru VoceaTransilvaniei.ro.

Unul dintre ei este cunoscut în Satu Mare pentru fapte penale. În 2010, pe când era poliţist, s-a urcat beat la volanul unei maşini neînmatriculate şi cu numere false. Nu s-a oprit decât atunci când a intrat într-o maşină a poliţiei de frontieră.

Vezi: Ce se poate întâmpla dacă bei prea mult în CLUB? Imaginea a ajuns virală pe internet FOTO